Publicitat
Política · 14 de Maig de 2015. 10:08h.

Trias canvia d’opinió sobre el tramvia

Amb Hereu era partidari que passés per la Diagonal

Trias canvia d’opinió sobre el tramvia

Trias, en un acte de campanya

L’alcaldable de CiU per Barcelona, Xavier Trias, ha passat de defensar que el tramvia passés per la Diagonal el 2009 a considerar ara que “unir els dos tramvies per la Diagonal significaria partir la ciutat amb més d’una vintena de passos al mateix nivell”, tal i com ha afirmat en una piulada a twitter.

El 2009, quan era cap de l’oposició, el dirigent de CiU creia que “el tramvia passi per la Diagonal és la solució adient”, a diferència d’ara, que augura que “provocaria greus problemes de mobilitat”. Trias aposta ara per una vintena d’autobusos elèctrics que uneixin la Diagonal, ja que “són mes barats, útils i pràctics”.

Durant un ple amb el socialista Jordi Hereu Trias va retreure a l’aleshores alcalde de la capital catalana que “l’any 2005 vostè deia que això no era possible perquè crearia un col·lapse circulatori i al maig del 2005 deia que no teníem els estudis fets i que creia que el millor era que passés pel litoral”.

“Això és com un desgavell i ara al final venen a la nostra teoria de fa molts anys de CiU, que el tramvia passi per la Diagonal. Jo crec que aquesta és la solució adient, és una bona solució, però això exigeix consens i sistemes de participació”, va sentenciar aleshores.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 ramon, barcelona-c, 15/05/2015 - 13:44

Una de les coses mes encertades d'en Trias .
El posar el tramvia va ser un ERROR que va costar una fortuna I per acord transversal del partits , incomprensible .
Clar que al altra costat hi havia SIEMENS, a favor d'ells que a difrerencia dels altres alemanys no et volen obligar a dir SIMENS .

#4 Carlos Gomez, Bcn, 14/05/2015 - 15:42

No pot ser que el Trias canvii d´opinio.
Mai ha tingut opinio de res. Es capaç de dir una cosa i la contraria a la vegada, per aixo porta 35 anys fent pais i vol seguir.

#2 Magda, Barcelona, 14/05/2015 - 12:48

Trias, en la Diagonal, ha hecho lo facil. Lo dificil es conectar las dos areas, sea con tramvia u otros, sea por la Diagonal o por otra via.

#1 Beto, Barcelona, 14/05/2015 - 12:07

El canvi es deu que ha passat del sentit comú a la por que li fan les amenaces de TMB en mans de la CNT .Segur que si el trambia el gestionés TMB ja estaria a la Diagonal .