Publicitat
Política · 16 de Gener de 2009. 15:45h.

Trias compara la conferència d'Hereu amb un "publirreportatge"

El PP acusa Hereu de tenir "prioritats equivocades" i ser un "alcalde submís"

Trias compara la conferència d'Hereu amb un "publirreportatge"

Trias, a la conferència d'Hereu

El  president  del  grup municipal de CiU a Barcelona, Xavier  Trias,  ha assegurat que el govern que encapçala Jordi Hereu  ha  perdut tota credibilitat i no serveix per fer front a la crisi  ni  per  fer  possibles  els canvis que la ciutat necessita. Xavier  Trias  ha  destacat, de  la  conferència que  l’alcalde va pronunciar  a  La  Pedrera, que  es va convertir en un "gran publireportatge" en que es va evitar qualsevol autocrítica. “Més  que una conferència va ser un gran publireportatge”, ha dit.

“Això és el què Barcelona necessita? O cal ser conscient dels problemes que pateix la ciutat, fer   autocrítica, i ser capaços  d’afrontar  el  futur?”,  s’ha preguntat Trias. A parer del líder de CiU, l’alcalde, en el seu discurs, “no va fer autocrítica, no va  explicar res del que ha passat en 2008, el va tancar  amb un ‘és un any guanyat’, quan estic convençut que va ser un any  trist per la ciutat, i així ho hem de reconèixer i que serveixi  pel  futur”. Segons Trias, l’alcalde va explicar que la crisi és fruit del mercat i d’uns models  de creixement, que ja fa 30 anys que duren,  a base  de  plusvàlues, “però Barcelona és el clar exemple d’aquest  model  basat en les plusvàlues, ha crescut seguint-lo amb entusiasme i cofoisme.  Ara la crisi és greu i global i afecta la ciutat”.

Ha afegit que “hem  sento  decebut pel discurs de l’alcalde i perquè la valoració de  l’any  i les línies de futur es facin fora de l’Ajuntament”, reiterant una crítica que altres anys ja ha fet. “Aquest debat  hauria de ser en el plenari, però l’alcalde segueix apostant  pel publireportage”, ha afirmat.

De la seva banda, el president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha acusat Hereu de tenir "prioritats equivocades" i de ser un "alcalde submís" al govern de la Generalitat, "perquè és del seu mateix partit". Fernández Díaz ha dit sobre la conferència d'Hereu que "no va dir res", i ha lamentat que "desaprofités l'ocasió per defensar els interessos de Barcelona".

També ha criticat l'anunci de l'alcalde que el recinte modernista de Sant Pau es convertirà en el lloc de referència de la capitalitat mediterrània de la ciutat, elegida seu la secretaria de la Unió per la Mediterrània, perquè, segons la seva opinió, aquests equipaments podrien continuar prestant un servei sanitari i social.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat