Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2012. 15:10h.

Trias critica el Barça per la Supercopa

Creu que el club "hauria de reflexionar per la seva postura"

Trias critica el Barça per la Supercopa

Trias, amb Forn, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha criticat el FC Barcelona pel paper que ha tingut davant la polèmica que ha acabat amb la suspensió de la Copa i Supercopa de Catalunya. En declaracions a Catalunya Ràdio, l'alcalde considera que la junta directiva del club "hauria de reflexionar per la seva postura a la Supercopa".

A més ha comentat que el club blaugrana no ha demostrat els valors que en promulga. "Després de passejar-nos dient que som més que un club, ho hem de demostrar", ha dit.

D'altra banda, Trias considera que la prioritat de Catalunya en aquests moments és el pacte fiscal i no la independència “perquè és l’objectiu que uneix més gent” i ha alertat del risc de perseguir objectius que no tenen el suport majoritari de la societat catalana.

En aquest sentit, ha apuntat que "hi ha altres coses que ens poden separar i que poden crear divisions que jo crec que, amb una situació econòmica com la que tenim, són negatives. Nosaltres tenim un gran perill, en aquests moments: que hi hagi una gran fractura social".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Desviar l'atencio, barcelona, 04/08/2012 - 14:58

No desviïs l'atenció la teva feina és preocupar-te per la gent que passa gana a Barcelona, el tema de la actitud del Barça és un tema a tractar en la propera assemblea de compromissaris bel Barça, si tens una queixa com a soci se envies a l OAB , ten's tant dret com a qualsevol soci.

#3 soci , salou, 03/08/2012 - 10:37

Quina Barra, jo recordo que a la tornada de la copa del borbo, vaig haver de tornar a casa caminant, per què el metro havia tancat i en Trias va tornar a casa en cotxe oficial; Fins que no siguem independents cosa que t'ho no vols la Copa Catalunya els iguals que els partits de costellada de Nadal

#3.1 JORDI CATALANISTA I ANTICULE, BCN, 03/08/2012 - 20:38

PERQUE SOU TAN CAPULL. ELS CULES QUE SEMPRE US ESCUSSEU?
SI AQUEST ALCALDE ES CULE COM VOSSALTRES.LA COPA DEL BORBO COM DIUS TU , ES LA COPA DEL 99% DE SEGUIDORS CULES DONCS POCS SOOU ELS QUE PARLEU CATALA..
SOU LA VERGONYA DE CATALUINYA CULERDOS

#2 butiferro, barcerroba, 02/08/2012 - 23:15

El barssa ja jugara la seva supercopa...la de espanya i sense jugadors del b...catalans de boquilla

#1 LLanso, TIANA, 02/08/2012 - 17:07

Això amb en Laporta no hagués passat mai ell sabia que el Barça es mes que un club, esperem que en les pròximas eleccions ho tinguen en conta. ni en Nuñez s'hages atrevit a fer el que ha fet en Rosell i la seva junta de tecnòcrates.

#1.1 spanish, Madrid, 02/08/2012 - 19:01

uhmmmmmmmmmmmmmm ja jugaven va ser l´Espànyol que no va voler..

#1.2 Anna, Banyoles, 03/08/2012 - 12:33

L'espanyol va fer el que calia, si es jugava amb el primer equip, no amb els del Barça B, no és prou important la Copa Catalunya perquè no hi vagin els del primer equip?,Estic d' acord que amb Laporta no hagués passat. Fora Rosell!!!!!!!!!!!!