Política · 18 de Febrer de 2009. 13:13h.

Trias defensa Ignasi Guardans

"Tot el que diu s'ha de tenir en compte"

Trias defensa Ignasi Guardans

Ignasi Guardans

El president del grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias,  ha defensat la designació de Ramon Tremosa, de qui ha dit que és una persona que desperta il·lusió dins el partit i que això és molt important i s’ha de tenir en compte. Trias, que s’ha declarat amic personal d’Ignasi Guardans, ha afegit que és una d’aquelles persones que tot el que diu s’ha de tenir en compte, “fins i tot quan diu coses que sonen una mica impertinents, jo crec que se l’ha de tenir en compte”.

Xavier Trias ha defensat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que ha de governar la llista més votada a l'Ajuntament de Barcelona després de les properes eleccions i  que creu que serà la de CiU. L'alcaldable no ha tancat portes ni al PP, ni a Iniciativa, ni al PSC. Xavier Trias està obert a tots els pactes, i “si arriba el moment, ho farem amb una voluntat d’entesa i de fer un govern en què tothom se senti còmode i ben representat”.

D'altra banda, reiterat que no es tornarà a presentar com a cap de llista de Convergència i Unió si no arriba a l'alcaldia i creu que al seu equip al grup municipal hi ha gent que el podria substituir, arribat el cas. El líder de la federació a l'Ajuntament de Barcelona també ha precisat que, si guanya l'alcaldia, es presentarà només a un segon mandat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Santboià, Sant Boi Llobregat, 18/02/2009 - 19:00

Amic Trias, el teu amic Guardans ja va patir una rebregada molt forta al darrer Congrés de CDC. Democràticament el millor que pot fer es callar fins el proper Congrés a veure si treu endevant les seves idees "populars". Sembla el Pepe Trias de Bes.

#4 pep, manresa, 18/02/2009 - 18:02

Totes les opinions i maneres de pensar es poden tenir en compte, però també discrepar-ne, i en aquest cas se suposa que la primera finalitat d'un partit nacionalista és aconseguir la LLIBERTAT, és per això que no sé què hi pinta el Sr. Guardans a CiU

#3 Pep, vic, 18/02/2009 - 17:35

Li està mostrant el camí del transfuguísme, que no es discutible, tothom té dret a canviar de parer, però si això passa quan et foten fora del xollo del parlament si.

#2 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 18/02/2009 - 15:29

No conec en Guardans, però les vegades que l' he sentit em sembla un persona assenyada, sincera i que coneix perfectament l' àmbit amb en el qual treballa, posant sempre per davant al nostre país, em sembla un magnífic ambaixador de CAT davant Europa.

#1 josep, mataro, 18/02/2009 - 15:16

Trias quedat-el.