Publicitat
Política · 22 de Gener de 2010. 13:26h.

Trias desautoritza el grup de CiU al Parlament

"Havien de votar a favor", de la investigació dels comptes de l'Hotel Miramar

Xavier Trias, alcaldable de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, ha retret els diputats de la federació nacionalista que dijous votessin en contra d'auditar els comptes de l'Hotel Miramar, participat en un 10% pel consistori barceloní, i que ha estat embargat per un banc alemany.

A pregunta d'e-notícies, Trias ha assegurat que la posició de CiU al Parlament li va semblar "malament. Ja els he dit a la gent del Parlament que no ho fan bé. És un tema, primer, que m'ho havien d'haver consultat, i segona, que jo els hi hagués dit que havien de votar a favor". "Quan la caguen, la caguen", ha afegit.

Xavier Trias, després de la roda de premsa a l'Ajuntament
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, Moià, 23/01/2010 - 09:26

Parla amb els teus companys de grup amic Trias, Demana perquè van canviar Barcelona per Moià, deu haver-hi molta merda a Moià per renunciar investigar l ajuntament de Barcelona a canvi del de Moià governada per CIU des de fa 28 anys..

#3 moianesenc, Moia, 22/01/2010 - 22:28

La votacio del Parlament ha fet molt de mal: tapar-se les vergonyes aixi distancia encara mes -i ja erem molt lluny- els ciutadans dels que diuen representar-nos. A Moia estem dolguts amb CiU i no diguem amb el PSC

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/01/2010 - 14:34

Aún funciona a la perfección el pacto de silencio PSC/CiU, como en el escándalo del 3% que protagonizaron Maragall y Mas.
A la hora de robar impera el más ominoso de los silencios en nuestro Patio de Monipodio por aquello del hoy por ti y mañana por mi

#1 Moianès, Moià, 22/01/2010 - 14:14

Senyor Trias:
Molt bé! Havien de votar a favor de la investigació de l'hotel Miramar.
I de Moià que? No havien de votar a favor també.
S'ha quedat a mitges en el seu comentari.
Estem dominats per la SiC (Sociovergència i Corrupció).