Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2012. 09:05h.

Trias destina 2,4 milions al web de l'Ajuntament

Publica un anunci al BOE convocant un concurs públic

Trias destina 2,4 milions al web de l'Ajuntament

Trias, en una imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Barcelona ha publicat un anunci al BOE en el qual convoca "la contractació del servei de suport a la creativitat, disseny audiovisual, multimèdia i multidispositiu, confecció de pàgines web i altres treballs associats al web de l'Ajuntament de Barcelona".

El valor estimat del contracte és de "2.430.338 euros" i el pressupost base de licitació de 1.196.000 euros. "Els participants han d'acreditar també: disposar d'un professional director d'art gràfic com a expert en assessorament creatiu i comunicació gràfica i interactiva, amb acreditació d'estudis (estudis en escoles de disseny, belles arts, semiòtica, narració gràfica, fotogràfica, forma o color, comunicació gràfica audiovisual i interactiva, identitat corporativa, etc.) i que tingui experiència demostrada en el sector, amb un mínim de sis anys ".

"Acreditar ser coneixedor dels gestors de continguts, com Vignette, Drupal o Wordpress, i el disseny i maquetació de plantilles que requereixen alguns d'aquests gestors. (Presentació d'un mínim de dos treballs realitzats integrats en qualsevol dels gestors de continguts que es detallen). Disseny i maquetació: multimèdia, widgets, banners, modelatge i animació en 3D, creació d'imatges i tractament fotogràfic, creació d'audiovisuals o minipel·lícules i coneixement de reproductors multimèdia".

"Els empresaris no espanyols d'Estats membres de la Unió Europea hauran d'acreditar la precisa solvència econòmica, financera i tècnica, per al que s'estableixen les condicions mínimes següents: Haver obtingut de mitjana durant els tres últims anys, un volum de negoci igual a l'import d'una anualitat del pressupost base de licitació. Haver realitzat com a mínim un servei similar al d'aquest contracte en cadascun dels darrers cinc anys", s'indica.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Marcel, Catalunya, 16/02/2012 - 19:31

La meva web http://www.unpaisdesomni.cat em costa 55 euros/any i és prou digne, us convido a entrar-hi.
Jo no sé com es pot gastar 2,4 milions per mantenir una web. Això està fora de tota proporció.

#11.1 Pepet, Barcelona, 17/02/2012 - 09:01

Marcel, es nota que no saps de què va. Ja es nota que la teva web només et costa 55 euros l'any. Per amor a la teva dignitat seria millor que no ens l'anunciessis.

#10 Lluís, Tortosa, 16/02/2012 - 19:03

Diuen que no hi ha diners per a ajudar les persones necessitades. Una merda!!

#9 jajajajajjaaaaa, barcelon, 16/02/2012 - 16:28

quins collons sobiranistes 400 milions de peles per una web ? osti si xupara gent d´aqui

#8 Gerard, Sant Hipolit de Voltrega, 16/02/2012 - 13:59

El que afegiria ja d'un collons de vegada es que l'empresa que es destini a fer la feina, tributi els impostos a Catalunya com a minim, 1- donem feina a gent d'aqui i 2- els impostos poc o molt 50% tornen a casa nostre... no???

#7 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 13:39

Una altra pregunta totalmente innocent: Si Trias no tingués problemes de relació amb el govern i la direcció nacional de CIU coneixeríem aquesta notícia?