Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2011. 20:06h.

Trias destitueix el cap de la Guàrdia Urbana

Evelio Vázquez substitueix Xavier Vilaró com a nou intendent

Trias destitueix el cap de la Guàrdia Urbana

Xavier Vilaró, de civil, al míting d'Hereu al pavelló de la Mar Bella a les municipals del 2007

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha nomenat Evelio Vázquez Sánchez com a nou intendent de la Guàrdia Urbana. Trias ha cessat Xavier Vilaró el mateix dia de la seva pressa de possessió com a alcalde de la capital catalana. En campanya electoral ja va indicar que Vilaró "no és de la meva confiança".

Vázquez estarà sota la direcció de l'exsecretari de Seguretat i assessor del Departament d'Interior, Joan Delort, que es farà càrrec de la gerència de l'Àrea de Seguretat de Barcelona. Fins ara, Vázquez era el número dos de la Guàrdia Urbana després de començar com agent de base.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 calvin, 4, 04/07/2011 - 10:34

A veure si ara la GU posa ordre a la Ciutat, que és un femer i plena de maleducats. La gent fa el que li rota, i fins ara cridaves a la GU i no et feien ni cas, només dedicats a la multa fàcil i recaptaròria, encara que li sàpiga greu a en jajajajaja, és la pura veritat.

#3 Ja ja ja , bcn, 03/07/2011 - 20:30

Sabeu on es poden anar a fer un parell de pebrots escalibats a Barcelona?

#2 Meliq Salau, Reus, 02/07/2011 - 12:31

Val a recordar que les ferides provocades per una pallissa en un lloc inconfessable digué que foren produïdes per boles de la poli contra els brètols que calaren foc a contenidors i a camions de bombers en celebrar la victòria d'Espanya a la copa d'Europa de futbol
N'Hereu li mantingué el sou

#1 Marc3, Barcelona, 02/07/2011 - 10:34

Bona notícia! A veure si això es reflecteix en un canvi de la línia d'actuació, on només es dediquen a fotre multes estúpides a gent inofensiva per recaptar fons.

#1.1 jajajjajaaa, barcelona, 02/07/2011 - 19:08

els delinquents vials no son inofensius, son delinquents, com es nota que tot cap baixa a al familia per accident de transit, et recomano que passis uns quants diumenges amb un rete de la creu roja....