Publicitat
Política · 22 d'Abril de 2015. 15:26h.

Trias diu a dones immigrants que "necessitem que us sentiu felices aquí"

"I sobretot que us sentiu barcelonines", afegeix l'alcalde

Trias diu a dones immigrants que "necessitem que us sentiu felices aquí"

Trias, a la Festa de la Dona

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha visitat la Festa de la Dona que organitza l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona, que ha aplegat al voltant de dos centenars de dones de diferents països com Marroc, Algèria, Pakistan, Bangladesh i Índia.

Trias s’ha dirigit a les participants tot agraint la tasca que fa aquesta associació. Trias ha demanat també la seva complicitat per continuar ajudant les dones nouvingudes a integrar-se: “Moltes heu vingut de països llunyans, parleu altres llengües, teniu altres cultures, però nosaltres necessitem que us sentiu felices aquí, i sobretot que us sentiu barcelonines.” 

Trias també ha lloat la manera com Diàlegs de Dona “genera complicitats” entre les diferents cultures, i ha recordat que al capdavall “tots tenim els mateixos objectius, tots treballem perquè els nostres fills i els nostres néts siguin feliços”. L’alcalde ha conclòs: “Heu d’entendre que aquesta ciutat ha de ser per tothom”. 

Diàlegs de Dona és una associació que ofereix classes de català, castellà i anglès a dones immigrades. Actualment compta amb 226 alumnes. La majoria són de Bangladesh, Pakistan, Índia i el Marroc. També és un centre d’altres activitats lúdiques i culturals, en el qual desenvolupen tallers d’artesania i s’organitzen actes per fomentar la participació d’aquestes dones en la vida de barri.

L’acte, que s’ha celebrat al CCCB, al barri del Raval, en el qual treballa aquesta associació, també ha comptat amb la presència de la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, que ha recordat a les assistents que el districte de Ciutat Vella està treballant perquè l’entitat pugui disposar d’un local propi, ja que actualment desenvolupen la seva activitat en un local cedit per una Cooperativa.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Pagès i Canalerta de Cardedeu, Valles Oriental, 24/04/2015 - 21:53

Lameva pregunta es directa ¿DIR aquestes coses creu Xavier Trias li donara vots ho restara vots?Jo crec que li restara votsesta mes per els immigrants que per els catalansLes nostresDones Catalanes quepateixen la Atur tambe mereixen ser Felices no nomes les ImmigrantsCuideu primer de dones catalanes

#8 feñica, vic, 23/04/2015 - 21:53

Se le ha olvidado la segunda parte : sed felices SI ANTES NO OS HA PILLADO UNA BICICLETA POR LA ACERA .


El lema : Sed felices ... si podeis

#7 Neferu, Barcelona, 22/04/2015 - 21:09

Què, ia les altres que els bombin si no ens sentim felices¿no? '¡¡Ai !! per un vot ... jo no sé què et donés per un vot.
¿Cuanta gente indecente hay en este perro mundo!!

#6 Carlos Gomez, Bcn, 22/04/2015 - 19:18

Que convoquin tambe a les dones farmaceutiques nouvingudes o no que ja estan cansades de tant invocar a la Verge dels Desamparats sense cap resultat.
Es la unica cosa que poden ja esperar a aquesta vida, la felicitat per Reial Decret de la Conselleria d´Economia.
Unes santes.

#5 jordi, ,, 22/04/2015 - 18:00

Terminarán dándonos a todos pastillas. Los regímenes, ya se sabe... siempre obsesionados con la felicidad de las masas