Publicitat
Política · 27 de Març de 2015. 15:17h.

Trias diu que ha complert el 94% del seu programa

El primer tinent d’alcalde Joaquim Forn destaca que "Barcelona ha donat un missatge de solvència"

Trias diu que ha complert el 94% del seu programa

Trias, amb Forn, durant el ple

El Plenari del Consell Municipal ha fet el balanç del Programa d’Actuació Municipal (PAM) 2012-2015 i el seu marc estratègic, que ha tingut un grau de compliment del 94,5%. El primer tinent d’alcalde i portaveu del govern municipal, Joaquim Forn, ha manifestat que el PAM “ha estat un full de ruta molt sòlid que ha sabut donar resposta a 3 grans objectius: atendre les persones, especialment les més vulnerables, reactivar l’economia i fer que la ciutat funcioni bé. “La nostra voluntat era satisfer les ganes de canvi que va expressar la gent fa quatre anys, i construir un nou model de govern, més obert, més transparent i més participatiu”, ha indicat.

Joaquim Forn ha assegurat que el PAM "ha estat un compromís de ciutat, amb uns objectius inamovibles però amb una execució oberta, flexible i dinàmica, capaç d’adaptar-se als requeriments de cada moment”. El primer tinent d’alcalde ha destacat que Barcelona és avui una ciutat de referència en molts àmbits, com ara pel que fa a la marca, la reputació, la celebració de congressos o les perspectives de futur. “Tot això està molt bé, però aquests indicadors només serveixen d’alguna cosa si estan al servei de la qualitat de vida. Si en alguna cosa volem ser referent internacional és en benestar i atenció a les persones”, ha assegurat.

El portaveu de l'equip de govern ha destacat la despesa social de 1.095 milions d’euros en tot el mandat, “una resposta sense precedents”, i ha dit que “Barcelona ho té tot al seu favor per afrontar el present i el futur”. En aquest sentit, Joaquim Forn ha explicat que Barcelona no es pot permetre tenir 100.000 aturats, i ha reiterat que generar ocupació segueix essent la principal prioritat del Govern municipal.

“La transformació de la ciutat és ben visible a cada barri i a cada districte. Hem fet millores a tot arreu, amb una atenció especial als barris més necessitats”, ha explicat Forn, que ha situat en 2.114 milions la inversió total del mandat, per sobre de les previsions inicials, “una inversió feta amb recursos propis i sense augmentar el deute”. “Barcelona en el seu conjunt ha donat un missatge col·lectiu de solvència i credibilitat”, ha dit.

El primer tinent d’alcalde ha recordat que 8 de cada 10 barcelonins i barcelonines aprova la gestió municipal. “Hem governat en minoria, però ens hem sentit molt acompanyats”, ha dit Forn, que ha volgut compartir el balanç del PAM amb tots els grups municipals. “La porta d’aquest Govern sempre ha estat oberta. Crec que val la pena ser generosos i dir que això ho hem fet una mica entre tots”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Manolo, Barcelona, 29/03/2015 - 11:17

Cuando se presentó para alcalde este pajarito dijo "seré exigente con la Generalitat" y ya se ha visto con los regalos que ha hecho al Gran Timonel a costa del ciudadano

Su papel en "Can Vies" fué patético

No lo pienso votar y me alegro que por mi ambiente, por lo que sé, tampoco lo van a hacer

#5 RFR, Barcelona, 28/03/2015 - 16:18

Miedooooo, mucho miedo. Se acercan las primeras elecciones municipales en BCN donde los ciudadanos podrán votar de verdad por opciones diferentes, sin que todas tengan la obligatoriedad nacionalista. Podemos (Guanyem), Ciutadans,.....miedoooo Trias

#4 Carlos Gomez, Bcn, 27/03/2015 - 19:54

La solvencia de Barcelona la pot confirmar la Generalitat.
Ja s´han gastat mes de 150 mm dels pagadors d´impostos del achuntamen del Trias i diuen que es per enrajolar Itaca i que els cobrarem alla en bonus de felicitat permanent.
Un gran negoci.

#1 puturrudefuá, BCN, 27/03/2015 - 15:49

En las empresas privadas te echan por esa "hazaña". Que dimita.