Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2011. 17:26h.

Trias diu que Hereu va al Parlament a fer "la mona"

Joan Ferran replica i afirma que el nacionalista "recorre a l'insult davant la seva incapacitat per defensar Barcelona"

Trias diu que Hereu va al Parlament a fer "la mona"

Trias i Hereu, en una imatge d'arxiu

El President del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona i candidat a alcalde, Xavier Trias, ha criticat que l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, faci de cap de l’oposició del Govern d’Artur Mas i ha lamentat que hagi anat al Parlament a "fer la mona".

Aquest dijous Hereu ha anat al Parlament per fer declaracions als mitjans de comunicació després de la votació d’una moció presentada pel grup socialista sobre les relacions amb l’Ajuntament de Barcelona. El grup parlamentari de CiU hi ha votat a favor, com ja ho va fer a l’Ajuntament on es va presentar el mateix text.

A parer de Trias "Hereu està instrumentalitzant i fa de cap de l’oposició perquè el seu grup no s’hi atreveix perquè són els responsables que ha portat el país al límit de la catàstrofe". "Hereu està fent la mona", ha dit el cap del grup de CiU.

Per la seva banda, el diputat socialista Joan Ferran ha assegurat que Trias, "menysté el Parlament de Catalunya" quan assegura que Hereu hi ha anat a fer "la mona", amb la seva assistència al debat de la moció que ha blindat la capital enfront les retallades del Govern. Ferran, "en nom del grup i del PSC", ha "lamentat profundament les paraules despectives que el candidat de CiU ha adreçat a l'alcalde de la ciutat".

"Trias recorre a l'insult davant la seva incapacitat manifesta per defensar Barcelona i els seus ciutadans i fer propostes en positiu", ha assegurat el diputat del PSC, que ha atribuït les seves declaracions a que el candidat convergent "està passat de voltes".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 16/04/2011 - 11:04

tinua.)és qué la resta no som Catalunya,catalans i persones...?Com pot CiU apoyar semblant cosa..?Volem creure que han estat obligats per la seba imatge electoral devant de la ciutat..,pro tot i axís ,es de vómit...Srs de CiU,esteu perdent els papers ,sapigueu que no ens ha fet cap gracia axó..

#7 joan, manresa, 16/04/2011 - 11:00

El Casal,10,45 h..---No ,no Sr.Tias..,la mona lan feta tots,per dir algu,pro sería millor dir-hu d'altre manera.Lo fet al Parlament es un atentat a Catalunya i las sebas gents que no viuen a Can Fanga...Com poden ayudar Srs. de CiU a apoyar cosa semblant.Blindar Barna de las retellades..?(Cont.

#6 jajajajaa, barcelona, 15/04/2011 - 07:26

Aqui l´unic que fa la mona és un senyor que es fa la foto votant si a les consultes independentistes i despres el seu partit s´abste i a sobre no va ni al debat........qui no escolta a la societat civil Sr Trias ?

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/04/2011 - 20:49

Trias no está al tanto de la vida parlamentaria.
Quien hace la mona no es Hereu sino Lapiedra con lo que se sale ganando con mucho.

#4 Jordi, Bcn, 14/04/2011 - 20:02

En Trias serà el millor alcalde que hagi tingut mai Barcelona. No com aquest palla... de l'Hereu que nomésdiu tonteries i fa el ridícul. Senyors de can sociata, No teníu ningú mes?. La resposta ja la sabem: NO.

#4.1 jajajajaaaa, barcelona, 15/04/2011 - 07:25

jajajaja el Trias no sap ni on esta el Tibidabo, que es jubili,,....li va regal les frequències a Godo......i ara calla davant les retallades de mas, altra liberal mut.......hereu li dona cinquanta mil voltes cada vegada que parla Trias la caga