Publicitat

Visitarà Roma, Casablanca, Rabat i Nova York en els propers dies

Trias, el viatger

Trias

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, inicia demà dilluns un viatge institucional de cinc dies que el portarà a Roma, Casablanca i Rabat, per acabar a Nova York, on participarà en dos actes organitzats per les Nacions Unides: la reunió d'alt nivell per celebrar el World Habitat Day (WHD) 2013 i en un diàleg sobre la Migració i el Desenvolupament.

El viatge comença demà dilluns, 30 de setembre, a Roma on està previst que es reuneixi amb l’alcalde de la capitat italiana, Ignazio Marino. Dimarts a la tarda, des de Roma, Trias es traslladarà al Marroc, on farà una primera parada a Casablanca, la capital econòmica del país, on es reunirà amb representants de les entitats Grand Casablanca i de la Confederació General d’Empreses del Marroc (CGEM).

Ja dimecres, a Rabat, capital del Marroc, Xavier Trias es reunirà a primera hora amb l’alcalde de la ciutat. Més tard, l'alcalde de Barcelona intervindrà en la Cimera Mundial de líders locals i regionals, que se celebrarà en el marc del 4rt Congrés de la CGLU (Ciutats i Governs Locals Units).

Dijous a la tarda, la delegació municipal es desplaçarà cap a Nova York on divendres participarà a la reunió d'alt nivell organitzada per UN-Habitat per celebrar el World Habitat Day (WHD) 2013.

L'alcalde intervindrà a la sessió inaugural, en la que també està previst que hi participin el Secretari General de NU, Ban Ki Moon, i el Director General d’UN-habitat, Joan Clos, entre d’altres autoritats locals i internacionals.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 ferf, girna, 30/09/2013 - 08:23

CAL?

#13 Miquel, Sabadell, 29/09/2013 - 19:19

Oi que quant toca anem a votar ??? dons arà a callar.

#12 María C., Salt, 29/09/2013 - 19:18

Perqué hus penseu que son tan pesats amb l´independencia ?? Per fotre el que vulguin sense cap tipus de control i els catalans a continuar pagan els seus viatjes, hotelets, dietes, senyoretes de companyía i souvenirs.

#11 Jesús_9barris, Barcelona, 29/09/2013 - 18:20

Podriem dir que això és tenir poca vergonya: qui recordi cóm criticava els regidors d'Hereu cada vegada que viatjaven, i no era ni la décima part que ell i els seus... I qué aconsegueix per Barcelona? per que el turisme ja fa dècades que ho tenim, i ara a sobre descontrolat

#10 palker, la pela es la pela, 29/09/2013 - 17:36

Y ¿no visita al psiquiatra? ¿tampoco al logopeda?. Pues la llevamos clara.