Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2013. 09:36h.

Trias en culpa Foment

"Han de tenir clares les idees. Aquest lleig en el president del país no se li pot fer"

Trias en culpa Foment

Tras, durant l'acte de Foment

L’alcalde de Barcelona ha defensat la decisió del president de la Generalitat que ahir va decidir no assistir a un acte a Foment del Treball, perquè la vicepresident del Govern espanyol assistia com a presidenta en funcions i n'ha culpat la patronal. 

Trias, en una entrevista a 8 al dia, ha defensat que "la gent de Foment han de tenir clares les idees" perquè "aquest lleig en el president del país no se li pot fer". En aquest sentit, ha afegit que "a la vida s'han de tenir clares algunes cosetes. Jo crec que hi va haver un error. Ho lamento, és trist. Escolta després varem estar allà, varem estar distesos…" 

També ha assenyalat que "la vicepresidenta amb tota la comitiva que portava, inclosa la senyora Sánchez-Camacho, la delegada del govern, tothom, tothom, van donar els premis i quan va començar el sopar se'n van anar tots. Ja està bé, eh."

D’altra banda, l'alcalde ha defensat que la cursa olímpica de Barcelona Pirineus segueix viva i ha recordat que "jo no sóc el que ha inventat això. S'ho ha inventat el senyor Hereu. Per tant a la història no passarà: això ho ha inventat el senyor Trias".

"Segona, el 22 jo ja no seré alcalde, ni en el millor dels casos. Jo vull fer 4 anys més. Però en el millor dels casos el 22 jo ja no seré alcalde i el 26 molt menys. Per tant jo dic, escolteu, això ha de ser un cosa col·lectiva", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#30 Joan Antoni lopez rovira, Girona, 20/10/2013 - 11:13

No oblidem la historia, el grans empresaris no tenen patria ni país, tenen mercats i ja está, Si algún día arribes l´independència de quin costat creieu que hi estarían? Naturalmente em el poder que més els beneficiés. Conclusió ni cas, ara aixó de Freixenet a sobra que els hi fan boicot........

#29 tolstoi, Manresa, 19/10/2013 - 21:13

...Anda, resulta que mas es presidente de un pais, sera el Ali-Baba y los 40 Pujols y Pujolets.

#29.1 calu, livorno, 19/10/2013 - 21:47

Te confundes. Si hay un país que roba, ya que es su tradición centenaria, es España.

#28 Kropotkin-Harto de esbirritos del regimencito, Vic, 19/10/2013 - 19:30

En los últimos 30 años España ha superado 5 veces la barrera del 20% de paro. En la actualidad 27%, lider total y absoluto de la UE....eh, compañeros, pero yo sigo confiando en la marca España y en su prestigio en el exterior...jua, jua...mejor hundidos

#27 pepito, barcelona, 19/10/2013 - 18:41

el grupo Sher ( El periodico) lleva años viviendo del cuento haciendo con un cruz de Sant jordi pero sin concursos. y el grupo Fisiogestion. tambien

#26 alemany stolberg, TORTOSA, 19/10/2013 - 18:22

Trias no la lies el president dùn pais es Rajoy, l'altre es el president de una comunitat espanyola.