Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2017. 20:46h.

Trias, enxampat amb calés a Suïssa

L'exalcalde de CiU participava en una societat offshore juntament amb els seus germans

Trias, enxampat amb calés a Suïssa

Trias, amb Pujol en una foto d'arxiu

L'exalcalde de CiU i actual portaveu del PDECAT a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, apareix com a beneficiari d'una societat offshore que presumptament ocultava diners a Suïssa. Així es desprèn dels 'Paradise Papers', una investigació coordinada pel Consorci Internacional de Periodisme d'Investigació que ha publicat El Confidencial i La Sexta.

El nom de Trias apareix, juntament amb el dels seus pares, els seus onze germans i un nebot, en un fideïcomís amb el qual la família va controlar actius econòmics allotjats a la sucursal helvètica del RBS Coutts Trustess Ltd. El 'trust' o fideïcomís és un mecanisme per gestionar les herències minimitzant el pagament a Hisenda. 

L'estructura offshores'hauria mantingut operativa, segons les informacions, entre els anys 1994 i 2008. En aquest període de temps, Xavier Trias va ser conseller de Sanitat, conseller de Presidència, portaveu de CiU al Congrés i regidor del consistori de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#64 Sanfeliu, Barcelona, 06/11/2017 - 09:17

Ja es veia fa dos anys, quan el van enxampar en una cta a Suissa, que tot plegat era veritat pero li va sortir be i va fer creure a la gent que era una victima del sistema. No n'hi ha ni un que quedi net de pols i palla, i tot i aixi continuen aferrats al càrrec...aquest mes de trenta anys vivint del cuento!

#63 luis, barcelona, 06/11/2017 - 09:05

Y al pobre desgraciado al que su padre le dejaba un piso o una casilla, se le quedaban el 30% de el valor que les daba la gana tasarlo
¡Ah! Y encima la plusvalía para el Ayuntamiento
¿La palabra CANALLAS se permite aquí?

#62 Ara és l'hora, Robalunya, 06/11/2017 - 07:52

Y ya veréis cuando el 1 de enero se acabe el secreto bancario en Andorra...

#59 Luca, BCN, 06/11/2017 - 07:50

De tots els expresidents de Cataluña, veiem:
Pujol - acusat
Maragall
Montilla
Mas - acusat
Puigdemont - acusat
Si mirem com han terminat, es nota clar i català el problema que existeix en la dreta catalana...

#58 Elisa, Tarragona, 06/11/2017 - 06:56

Por eso tienen tanta prisa en conseguir la independencia. Están todos pringados y necesitan urgentemente una justicia a medida.