Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2014. 15:45h.

Trias es compromet "amb la llibertat nacional de Catalunya"

L'alcalde és proclamat candidat de CiU a la reelecció: "no ens poden tractar així"

Trias es compromet "amb la llibertat nacional de Catalunya"

Trias, amb Mas i Duran (foto: L'Informatiu ‏@linformatiu_tve)

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha estat proclamat candidat de CiU a la reelecció com a alcalde de Barcelona en presència dels líders de la federació nacionalista, Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida.

Trias ha reivindicat el seu suport al procés sobiranista i al 'dret a decidir' perquè "no poden tractar així" a Barcelona i Catalunya. "No pot ser que sent la punta de llança, ens tractin com ens tracten: l'alcalde de Barcelona i l'Ajuntament estarà sempre al costat del president i del Parlament per tirar el país endavant", ha remarcat.

"Seria de bojos quedar igual, perquè no té sortida: la Generalitat està en una situació límit, ens tens ofegats", ha afegit. D'altra banda, ha apuntat que "hi ha gent que ha arruïnat el país i em dóna lliçons i és que nosaltres havíem d'aconseguir ser creïbles. Vam arribar i l'any anterior s'havia fet un dèficit de 300 milions d'euros. Hem canviat la situació, hem canviat les coses"

Per la seva banda, Artur Mas, ha assenyalat que Trias és "un alcalde compromès amb el futur nacional de Catalunya, amb el dret a decidir, amb la consulta i amb la llibertat nacional de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Molt be!, Barcinona, 21/07/2014 - 16:58

Ara sí que ho tenim coll avall. Amb aquest gran polític tot anirà be. Gent amb empenta, amb nervis d'acer, que no cedeixen mai ni un pam, que no es baixen els pantalons a cap moment. Bravo!

#2 pepe, andorra, 20/07/2014 - 21:53

si me dan unos contratos de obras del hayuntamiento de BCN, de esos q trocean para no dar la licitacion segun la ley, yo tambien me comprometo con lo q quieran, pero minimo tres millones.

#1 Luis, Barcelona, 20/07/2014 - 19:35

Siempre con el mismo rollo victimista. Los problemas de Cataluña los estan creando los políticos de forma artificial. Pero con una planificación de más de tres décadas. No sé cuanto tiempo se sustentan las mentiras, pero algún día nos habermos de dar cuenta de que todo es un cuento.