Publicitat
Política · 18 de Gener de 2015. 12:48h.

Trias es veu "pactant amb Alfred Bosch”

L’alcalde considera que “amb Guanyem també podríem arribar a acords”

Trias es veu "pactant amb Alfred Bosch”

Trias, en una imatge d'arxiu

L’alcalde de BArcelona, Xavier Trias, en una entrevista a RAC1, ha manifestat en referència a les municipals que “em veig pactant amb Alfred Bosch”. “Ell diu que no però jo dic no ens posem neguitosos. Hem de separar l'estratègia electoral d'unes municipals de les eleccions a Catalunya”, ha defensat.

D’altra banda, ha assegurat que “amb Guanyem també podríem arribar a acords”. “Ells s'equivoquen ara tancant-se a qualsevol acord”, critica.
 
Sobre el documental Ciutat Morta, ha recordat que “jo estava  a la oposició i en aquell moment vaig ser crític amb el deplegament que va fer la Guàrdia Urbana aquell dia”, tot i deixar clar que “sóc defensor a ultrança” del cos policial.

Tot i això, l’alcalde ha assegurat que “sempre que algú actuï de manera equivocada nosaltres actuarem amb contundència”. “Ens equivoquem intentant fem campanya política amb aquestes coses i Guanyem ho fa”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 ramon, barcelona-c, 19/01/2015 - 12:18

Que tingui molta molta sort i que pugui fer-ho perque amb el nivell del electorat es pot trobar amb guanyem pactant amb podemos i la cup S'apropa el caos ? o no ?

#8 narcisa, independència i independènCiU, 18/01/2015 - 23:38

oi tant, Javier, i si els Pujol et paguen mitja dotzena de vots ben subvenCiUnats, com durant els 34 anys de glòria, doncs benvinguts siguin (perdó, continuïn siguent) el M.H. Xoriço i els seus fuets.

#7 Dionís, Caldes de M., 18/01/2015 - 18:42

Amb l'Alfred Bosch o amb el Moro Muza per tal de conservar la cadira en Trias ?

#6 montse, barcelona, 18/01/2015 - 18:08

Mira que hem tingut alcaldes dolents a Barcelona, pero aquest és el pitjor amb diferència.

#5 Francesc, Barcelona, 18/01/2015 - 14:59

Ja ho ha deixat clar, a les municipals de Barcelona votar ERC és el mateix que votar CiU. Jo ho tinc clar, votaré Solidaritat Reagrupamenf.