Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2009. 16:32h.

Trias esmena Agustí Colomines

L'alcaldable de CiU troba "un error" amenaçar amb "tirar de la manta"

Trias esmena Agustí Colomines

Artur Mas escolta Agustí Colomines, durant l'acte de la Fundació de dijous

El president del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha defensat l’estratègia que està seguint la federació per respondre a les notícies que apareixen als mitjans i que relacionen el cas Millet amb la Fundació Trias Fargas. “No ho fem malament, això d’explicar-nos. Això és un tema mediàtic i pot acabar arrossegant-me. Em trobo amb gent que intenta embolicar, perquè en surti perjudicat i hi has de posar paciència i sentit de l’humor”.

En aquest sentit, i després que el president de CiU, Artur Mas, apuntés aquest dijous que s’intenta establir la mateixa pressió que en els anys 80, Trias ha afirmat: “El cas Banca Catalana l’hauria deixat de cantó, però entenc Artur Mas, perquè es diuen coses amb la voluntat de perjudicar-lo a ell. Hem de fugir d’aquest tipus d’acusacions. La meva obsessió com a polític és explicar que jo no vull ser així”.

En canvi, Trias considera “un error” les declaracions del director de la Fundació Trias Fargas, Agustí Colomines, que aquesta setmana va apuntar que “tiraria de la manta” si es continuava apuntant a la seva fundació. “És un error que digués que diria que tiraria de la manta. És una resposta que l’entenc en situació de tensió”.

Respecte a la pregunta de per què en la memòria de la Fundació Trias Fargas no consten algunes activitats de corals o altres actes, Trias ha defensat que “si vostè té un contracte durant nou anys firmat per Fèlix Millet, estava ben fet o mal fet? Les administracions públiques podien controlar-ho”. Per això, Trias parla de màxima col·laboració amb l’Orfeó Català: “Si la gent de l’Orfeó Català té dubtes sobre això, què s’ha de fer? Que s’asseguin i que vegin quines activitats s’han fet. Aquest conveni no especifica les tasques, i entenem que el Palau ho demani. Però el que em sorprèn és que això passi al cap de nou anys. Perquè... és que s’ha fet d’amagat?” En tot cas, Trias es mostra contrari a tornar els diners: “Jo sempre he dit que no. El que ha de fer la Fundació és mirar com s’han gastat aquests diners i parlar-ne amb l’Orfeó”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cristina Marsol, Esplugues, 23/10/2009 - 19:11

A qualsevol altre país normal del mon occidental, aquest parell de (senyors) de la fotogràfia, ja serien engarjolats per alta traició a la seva patria. COLOMINES i MAS son el máxims exponents del UNIONISME de la dreta catalana lamb Espanya.