Publicitat

"Mai he tingut diners a l'estranger"

Trias ho nega tot

L’exalcaldable de CiU per Barcelona, Xavier Trias, ha emès un comunicat després de les informacionsde La Sexta i el Confidencial en el que afirma, textualment, que “divendres passat, 3 de novembre, al migdia, vaig concedir una entrevista a un periodista de La Sexta. El tema pel qual s'havia acordat l'entrevista era valorar la situació política actual, i que de la mateixa se n'extraurien talls per emetre'ls en les diferents programes informatius que té la cadena els dies successius".

"No obstant, el cert és que ja amb les càmeres gravant, l'única cosa que interessava al periodista eren circumstàncies meves personals, l'acusació llançada el 2014 contra mi de tenir 13 milions a Suïssa, i sobre un suposat patrimoni econòmic dels meus pares a l’estranger".

"Tot i la sorpresa pel to acusatori de les preguntes que el periodista va emprear en tot moment, vaig contestar que no sabia de què m'estava parlant, que molts dels termes economic-financers que estava empreant eren desconeguts per a mi, que mai m'he ocupat dels temes econòmics dels meus pares, com tampoc dels dels meus germans. Vaig insistir en que si em permetia veure i estudiar els documents sobre els quals m'estava preguntant, segur que li podria rebatre o, si més no, donar alguna explicació".

"Davant les acusacions que avui La Sexta i també el diari digital "El Confidencial" han realitzat contra mi, vull deixar clar que mai he tingut cap relació amb cap compte o producte financer a l'estranger; mai he tingut diners a l'estranger; mai he tingut coneixement ni he participat en operacions financeres suposadament lligades a la meva família".

"Davant les informacions de La Sexta i El Confidencial, els germans Trias hem pres la decisió d'obrir una investigació per aclarir qualsevol informació relacionada amb els nostres pares. Amb aquesta finalitat, un advocat es posarà en contacte amb els periodistes de La Sexta en nom de la família, els meus germans i germanes, amb la finalitat de rebre la informació de que disposen i poder verificar la seva veracitat. A tots els germans aquestes informacions ens han generat un gran desconcert".

"No és el primer cop que rebo acusacions que posen en dubte la meva honestedat, i que després s'han demostrat falses. Estic segur que així serà de nou ara. Vull deixar clar que l'honestedat, la vocació de servei i la millora de la vida de la gent han estat les guies de la meva activitat pública ".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#20 Rogeli, Bcn, 06/11/2017 - 23:29

Esta vez mister TRIAS hay pruebas contundentes, papeles por todos lados. Sale hasta en el New York Times y el Guardian.
Logico que lo niegue, sino otro directo a SOTO DEL RELAX mañana. Pero no se escapa este defraudador, de donde ha sacado tanta pasta ? .......de la generalitat

#19 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 06/11/2017 - 15:36

Ara ja nomes es tracta de que els seus advocats esbrinin fins on ha aribat la investigacio d´aquest consorci de mes de 400 periodistes de 65 paissos i quina es la part del tot que saben per limitar l´acceptacio a l´estrictament inevitable i minimitizar els danys al maxim.

De manual.

#18 Sr Pepito , Lerida, 06/11/2017 - 15:23

Si,si,también la Ferrusola decia:no tenim ni cinc centims.

#17 Sergi , Barcelona, 06/11/2017 - 13:31

Lo de siempre, esto no lo llevaba yo, que si mi hermano, que si el contable, que si el gestor, yo no sabia de que iba, igualito que Messi o Cristiano.
Estos "patriotas" son fantasticos, tot per la patria.

#16 Francisco, Sant Quirze del Vallès, 06/11/2017 - 12:37

P.D.C.A.T "Partit De Corruptes A Tuttiplen". Els de ERC encara penseu amb coalicions? Quan de temps mes tapareu la corrupcio del convergents?. No votare a la llista conjunta, per dignitat i principis etics. Prou de netejar la merda a la burguesia catalana. No som les seves minyones. Voteu no a la llista conjunta.