Publicitat

L'advocat de l’exalcalde reconeix que la família va tenir un fons a Suïssa

Trias, i ara què?

Xavier Trias, en una foto d'arxiu

L’advocat de Xavier Trias ha reconegut a La Sexta que la família de l'exalcalde va tenir un 'trust' administrat per l'entitat de banca privada RBS Coutts de Suïssa. El mateix lletrat ha al·legat a més que l'actual portaveu del PDECAT a l'Ajuntament de Barcelona no sabia res d'aquell entramat i que "el va heretar del seu germà". I si no va declarar res al respecte és perquè no tenia ni un euro.

"Això ho va muntar el seu pare i el va heretar la seva mare, i la veritat és que a ells [els germans] no els va arribar res, però el que passa és que no tinc proves per demostrar-ho", ha afirmat el lletrat de Trias en conversa telefònica amb la Sisena. "[El regidor] no sabia res i no ha participat en res, no hi van explicar perquè la seva mare i el seu pare el volien protegir", ha afegit amb insistència.

El mateix advocat ha asseverat que la família "diu que no els va arribar res de res i que no hi havia diners" en aquell entramat 'offshore', un vehicle financer creat per ocultar actius. El dirigent nacionalista ja va admetre que el seu pare va tenir diners a Suïssa, encara que va negar que ell s'hagués beneficiat. Aquest trust vinculat al regidor va seguir operant quan ell era alcalde de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#24 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/11/2017 - 17:44

El Pedogato parece Rocambole: La herencia misteriosa. Cada vez que aparece una cuenta en el extranjero resulta que es una misteriosa herencia. Está claro que nos tomáis por gilipollas. Entre vosotros robando y los de Eslerda y las nenas de la CUP tapándoos la corrupción, vaya republiqueta nos hubiera esperado..

#23 Ara a cascarla, barna, 09/11/2017 - 17:12

El mal ja està fet. Els calers, defraudats a l'erari públic segurament. Aquest senyor ja és molt gran, i no anirà al trullako, igualet que el seu amic Jordi Pujol. Però al menys que no me'l treguin més per TV3 amb una torxa donant petons als cupaires davant de la tomba del mediocre Companys, que per cert, va signar afusellaments quan era Preside

#22 un musclu, bcn, 09/11/2017 - 15:59

aixi que la independensia del astutu no era per cobrir nomes al Corleone...n hi havien mes sota la catifa...Haviam quan surt l astut als papers...

#21 ARm, figueres, 09/11/2017 - 15:58

suposo que avui no faran Polonia amb solidaritat amb Trias, el pobre no ha fet res i com l estan tractant, tots amb Trias, endavant Quico Novell i Toni Soler, tots amb Trias

#20 pepe., andorra, 09/11/2017 - 15:13

replicando uno de los mas ingeniosos comentarios del dia, el del purriano, me limitare a decir q este señor es un pringao. Si este comentario no lo publicais y permitis los insultos de purriano, hasta su nick es ofensivo e incita al odio, me quedara claro del palo q va el censor del turno de mañana.