Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 11:48h.

Trias, independentista de futur

"Estic a favor que un dia Catalunya sigui independent, però el moment actual no és el propici"

Trias, independentista de futur

Trias, en una reunió de CiU

El president de CiU a l'Ajuntament de Catalunya ha estat entrevistat a El món a RAC1, on ha assegurat que "estic a favor que un dia Catalunya sigui independent. Crec que el moment actual no és el propici per això".

Sobre la consulta d'Arenys de Munt, ha considerat que "és innocent, no tenia cap transcendència, i a base de l'actitud d'aquesta gent de Madrid s'ha convertit en l'espectacle de la setmana. És un error polític tan gros... No entenen res. I posar un advocat de l'estat amb les característiques que han posat, crec que s'ho han de fer mirar."
 
"A Catalunya hi ha un malestar envers la resta de l'estat. Parlem de gent que ens vol sota la bóta. El problema més gros de la vida no és la independència, sinó la dependència. I aquests tios ens volen tenir agafats de totes totes. Et donen petites quantitats perquè no et moris però sempre et tenen enxampat. I això és intolerable", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Cacalunya, Barcelona, 08/09/2009 - 17:48

Lo que tenemos que hacer todos los castellano parlantes es largarnos de Cataluña, o sea el 51%, ojala que les den la independencia y que toda España les boicotee el turismo y el comercio.Hasta las narices de traidores mezquinos. Hispania Gothorum!!

#6 Eplitet, Barceloneta, 08/09/2009 - 14:20

Molt ben dit Sr. Trias, jo penso del mateix de vostè: estic a favor que sigui l'alcalde de Barcelona, però el moment acutal no és el propici.

#5 amoscaciques, girona, 08/09/2009 - 14:06

I el PP vol pactar amb aquesta gent q vol la independència??? jajajaja VERGONYA M FARIA SER MILITANT DEL PP!!!

#4 pere, bcn, 08/09/2009 - 13:31

Es nota que li importa un rave. Que el referèndum d'Arenys no és important?

Ostres! quan es vegi que la majoria vota i que la majoria vota que sí, ja ho veureu si és important.

Ja ho veureu que ara sí! que ara és ja el moment de la independència.

#3 joan, manresa, 08/09/2009 - 13:09

Al lleguir axó Sr.Trias,la terulia del Casaltots al matej temps fan un UUUUU!!!!...A veure Sr.meu,¿ Quant es per Vosté el futur..?Fa anys que esperem aquest futur.Cada día ens dexen cumpanys de socarrel,¿Quin futur veu Sr.Trias..?..Amb qui comptará..?