Política · 14 de Maig de 2015. 08:14h.

Trias ja apel·la al vot útil

Perquè no guanyi Colau

Trias ja apel·la al vot útil

Trias

L’alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció, Xavier Trias, ha apel·lat “a la concentració del vot per tenir un govern fort que, des de la col·laboració, ens permeti construir una ciutat de tots i de benestar” durant l’acte de campanya que s’ha celebrat aquesta tarda al Centre Cívic Vil·la Florida, a Sarrià-Sant Gervasi, on també hi ha participat el regidor del districte, Joan Puigdollers amb la presència d’alguns membres de la candidatura, així com dels 13 consellers municipals de CiU del districte.
 
“No podrem governar ni arribar a més acords per tal de tirar endavant projectes, si no governem amb força. Volem seguir transformant Barcelona per fer una ciutat de tots i de benestar”, ha clamat. Trias s’ha referit als Jardins de Vil·la Florida com “un espai emblemàtic i extraordinari que ha viscut una transformació molt important, ja que s’ha convertit en un espai social, de convivència i de cohesió social”.

Però ha recordat que les ciutats no es transformen a curt termini, “sinó que marcant línies d’actuació i sent capaços d’emprendre un camí a 15 anys vista”. El candidat de CiU ha continuat dient que s’ha de treballar perquè aquesta ciutat sigui coneguda per la seva qualitat de vida, tot aprofitant l’admiració que “Barcelona genera al món, i la recerca i innovació que tenim”.
 
A parer seu, el candidat de CiU ha destacat les tres potencialitats amb les quals compta el districte de Sarrià-Sant Gervasi: “Aquest districte té una personalitat i una força molt especials, que són la zona verda del parc de Collserola, on hi viuen fins a 4.000 persones aproximadament; la concentració de coneixement, amb la presència d’escoles i universitats; i les seves empreses, les quals necessitem que estiguin lligades a la formació de la gent”.
 
Per la seva banda, Puigdollers ha donat suport al lideratge de l’alcalde, de qui ha agraït que tingui un model clar de ciutat, i ha clos la seva intervenció coincidint amb Trias quan ha dit que “Barcelona necessita un govern fort i això s’aconsegueix votant útil, votant a CiU”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 ADEU TRIAS, Barcelona, 15/05/2015 - 08:37

El representat de CiU en aquestes eleccions
molt poc teniu a fer

El responsable?

Diran que si Madit o Espanya
pero no
el responsable es qui hos ha tret del SENY, CENTRE
per abraçar-se en mans de ERC

ADEU CiU

#5 Carlos Gomez, Bcn, 14/05/2015 - 13:58

Corre Trias, corre que venen els rojos i aquesta vegada de veritat.
I quan marxis no t´oblidis de emportarte la cuabana.

#4 Pepón, Bcn, 14/05/2015 - 11:54

A Trias no, a sus gafas es a las que hay que votar.

#3 Pepón, Bcn (Turín), 14/05/2015 - 11:52

Como Cameron y como Mariano. Son iguales. Y luego dicen del discurso del miedo...

#2 Ricard , Barcelona, 14/05/2015 - 10:24

Trias, a casa no teníem intenció de votar-vos tot i reconèixer el seny que heu imposat a la nostra ciutat. Des del moment en que vàreu signar el manifest de l'AMI vàreu guanyar el meu vot i de 5 més de casa.
Teniu uns bons assessors, cal felicitar-vos.
Els encerts tenen premi.

#2.1 Rasca i guanya, Vilarucs Estelats, 14/05/2015 - 12:42

a casa de l'indepe., la Grossa sempre toca (perquè el que és a casa meva, ni por asomo, oiga).