Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2023. 22:16h.

Trias ja no és indepe

"Farem la Barcelona que vol la seva gent"

Trias ja no és indepe

Trias, a la Diada del 2014

El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha activat la pàgina web de la campanya per "compartir amb els barcelonins i barcelonines el seu projecte de canvi per a la capital catalana" i no es fa cap esment a l'autodeterminació o la independència. "Farem la Barcelona que vol la seva gent", ha defensat.

I és que l'aleshores líder de CiU, Artur Mas, va avisar en l'acte final de campanya per a les municipals del 2015 que el procés estava en risc sense el suport de Trias. "No em puc imaginar un futur de Catalunya basat en el dret a decidir amb la seva capital que li gira l'esquena, només m'ho puc imaginar amb la seva capital de bracet". "Una ciutat amiga no la podem perdre", va dir just abans de les eleccions, les primers que va guanyar Ada Colau.

Trias ha optat ara per posar el barceloní al centre de la campanya amb l'objectiu der convertir la capital catalana en "la Barcelona que vol la seva gent". L'alcaldable de Junts ha publicat un vídeo per animar "els ciutadans i ciutadanes de Barcelona a participar" i defensa que "sempre he entès la política com un servei ciutadà, aquells que em coneixen ho saben prou bé".

"Sóc metge de professió, com tots sabeu, i que he dedicat bona part de la meva vida al servei públic. La medicina i la política tenen molts elements en comú, però segurament el més rellevant és que no pots fer bé la teva professió si no escoltes la gent a qui serveixes, als pacients, a la ciutadania", ha remarcat.

Xavier Trias ha assegurat que "que per a poder treballar en un programa que em permeti ser el millor alcalde que pot tenir la ciutat de Barcelona, vull conèixer de primera mà les opinions dels ciutadans".

"Per això, amb el meu equip ens estem dedicant a apropar-nos als ciutadans, a les institucions veïnals i a les associacions, per tal de conèixer les seves prioritats, els seus interessos, les seves percepcions i per poder construir un projecte que s'adapti a la Barcelona que tots, tots volem tenir", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Sergi Sergio, Barcelona, 04/02/2023 - 17:43

Normal, sabe perfectamente que esto ya no da ni un voto, despues del engaño y la estafa descomunal, hay que tapar el independentismo, la gente ya no esta para mas tonterias.

#7 Carlos Gomez, cuchí cuchí, cuchí cuchá, 03/02/2023 - 12:13

El Chavi siempre ha sido lo que se tenga que ser en cada momento, como está mandao

Ya en el 78 de hizo delegao de CCOO en el Vall d´Hebron donde trabajaba como pediatra, el sindicato de su chófer y sus miñonas, por si venían mal dadas

Pero quienes creéis que fueron los catalanes que recibieron alborozaos la entrada de Yagüe por la Diagonal

#7.1 El cocodrilo chino, Can Formiga, 03/02/2023 - 12:37

Es un mardito comunitta !!! Borxevike, borxevike !!

#6 Llengutage "fake", Chez Titole, 03/02/2023 - 10:44

No us passi pel cap votar aquesta trepa que parlen en masculí/femení a tot moment, son una colla de falsos, els han fet creure que dient ciutadans i ciutadanes, barcelonins i barcelonines tindràn més vots, però es tracta sols d'unja estratègia progre de merda.

#5 Marc de Vich, Vich, 03/02/2023 - 10:37

El tema está en que lo habéis destrozado todo, y ya no tiene arreglo. La única forma es que desaparecieseis para siempre y os buscaseis un trabajo lo más digno posible, para el que valgáis, eso sí antes de iros devolver lo que no es vuestro, porque en definitiva para eso habéis entrado y montado todo esto, por vuestra pasta y vanidad

#4 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 03/02/2023 - 09:59

Barcelona NO es la capital de Cataluña, Barcelona y sus ciudadanos es esa población que usan los catalanes para financiarse una vida por encima de sus posibilidades a base de saquear sus arcas públicas

como demostraste tú "perdonando" cual virrey la deuda que tenía la Generalitat con la Barcelona, dinero que ya habíais gastado en Gerona