Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2014. 18:01h.

Trias, ‘missing’

S’agreugen les crítiques a l’alcalde per l’incivisme a la Barceloneta

Trias, ‘missing’

Una imatge d'arxiu de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias

Després de les protestes dels veïns de la Barceloneta per les actituds incíviques de l’anomenat turisme de borratxera s’han agreujat les crítiques a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que encara no s’ha pronunciat públicament sobre aquesta problemàtica.

Qui sí que ha fet declaracions és la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, assegurant que el Govern municipal manté “tolerància zero amb l’incivisme a qualsevol punt de la ciutat i també a la Barceloneta”.

Per part de l’oposició, el president del grup municipal del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alberto Fernández Díaz, ha denunciat que "Trias ha convertit Ciutat Vella i la Barceloneta en un caos, per les seves polítiques erràtiques".

El líder municipal del PPC també ha criticat Mercè Homs, afirmant “que s'ha limitat a fer polítiques d'aparador i maquillatge polític, però amb nul impacte ciutadà, sense entrar en els problemes de fons i atallar d'arrel els conflictes de Ciutat Vella, limitant-se a promoure acords cosmètics com el Pla de la Rambla pactat recentment amb el PSC".

Fernández Díaz ha dit que "el 89% de les sancions d'incivisme a Barcelona no es cobren, per la qual cosa ser incívic a Barcelona és gratis amb l'alcalde Trias". En aquest sentit ha afegit que "l'alcalde no només va pactar l'Ordenança de Civisme amb el PSC, sinó que ara deixa Barcelona en mans dels incívics com van fer Clos i Hereu".

De la seva banda, l’alcaldable a Barcelona per ERC, Alfred Bosch, ha apuntat que “la ciutat és per als que hi vivim”, afegint que “hem d'acabar amb els pisos turístics”. També ha recordat que Esquerra es va posicionar en contra de la modificació del Pla d’Usos de Ciutat Vella.

“La massificació turística als nostres carrers i barris provoca molèsties i no està gens clar el guany econòmic que ens aporta. A més, aquests pisos turístics il·legals no compleixen amb cap norma fiscal, en conseqüència, el guany que tenen no repercuteixen en la societat i fins i tot moltes de les companyies que controlen la majoria de pisos turístics operen en paradisos fiscals”, ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Calimero, Barcelona, 21/08/2014 - 21:31

Missing no,, todos los de CorrupCIU estan intentando tapar sus cuentas en el exterior infrctuosamente por saben que se les acaba el chollo,,,

#1 joan, sabadell, 21/08/2014 - 19:19

Esta a la cerdanya de vacançes...