Política · 14 d'Abril de 2010. 17:40h.

Trias nega que pateixi Parkinson

"El que tinc és tremolor intencional"

Trias nega que pateixi Parkinson

Xavier Trias, durant la presentació del llibre

Xavier Trias, alcaldable de CiU per Barcelona, ha negat que pateixi Parkinson en el llibre Barcelona vista per un metge (Columna). "Fa uns anys alguns feien córrer el rumor que si jo patia Parkinson, perquè la mà se'm belluga com una fulla quan per exemple bec un got d'aigua. Però el cert és que el que tinc és tremolor intencional, és a dir que em tremola la mà com més intento que no em tremoli".

"Em passa des dels quinze anys, la branca de la família Bassols ho patia amb freqüència. Sí, sí, en alguns gestos la mà se'm dispara, i això crea problemes a l'hora d'escriure. Però de Parkinson res: és com allò que també intentaven vendre de mi, que ja tinc una edat, que sóc jubilable per a la política. A aquests els dic que no sóc jubilable en absolut, i que repto en Jordi Hereu a un salt de longitud o a una cursa de cent metres. A veure qui ho fa millor", afegeix Trias en el llibre.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Maria, Barcelona, 15/04/2010 - 19:49

Trias gran alcalde i millor persona. Només cal veure el nivell dels comentaris que rep.

#5 Josefina, Barcelona, 15/04/2010 - 11:36

Trias, ja se t'ha passat l'arrós i l'edat. T'has converit en una persona "entranyable", com aquell avi que els agrada a tots els néts.... Com a polític ara és el moment de deixar un bon record.

#4 pepito, barcelona, 14/04/2010 - 22:14

anda trias, vete a tu casa, tu tiempo ya ha pasado...

#3 xavi, bcn, 14/04/2010 - 21:50

Que pena de alcaldes y alcaldables por Barcelona, pim pam, toma lacasitossss!!! no hay mucha diferencia entre el pendon de los lacasitos y los alcaldes/alcaldables, quina pena senyors!!!

#2 Kropotkin, Vic, 14/04/2010 - 19:15

La verdad es que no se donde vamos a llegar en Cataluña...