Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2011. 14:39h.

Trias només descarta la sociovergència

"Amb el PP hi ha un abisme molt gran pel que fa a les formes, però no en el fons"

Trias només descarta la sociovergència

Trias i Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, en una entrevista a l'Avui, deixa clar que si guanya les eleccions el PSC "passarà a l'oposició" i que pel que fa a la resta de formacions "puc pactar amb uns i altres".

"Ho haurem de veure l'endemà de les eleccions. Ja li puc dir que amb el PP hi ha un abisme molt gran pel que fa a les formes, però en el fons d'algunes qüestions no hi hauria d'haver tanta distància. Ara bé, jo no trairé aspectes tan bàsics com la defensa de la nostra llengua, del que som i de Barcelona com a capital de Catalunya", assenyala.

"Amb ICV-EUiA tenim plantejaments diferents, però també hi ha punts de trobada en matèria social", afegeix. Pel que fa a ERC, considera que "és bo que hi hagi representació de l'esquerra independentista a l'Ajuntament. La llàstima és que les picabaralles i les estratègies puguin fer que un vot que existeix es dilueixi i acabi no sortint ningú. El pitjor seria que hi hagués una realitat i no aflorés".

També ha llançat una advertència a Felip Puig, que "ha dit que en comptes de 800 agents dels Mossos d'Esquadra n'hi haurà 600. Doncs hem de veure com afecta aquesta retallada a Barcelona. El que és clar és que la ciutat necessita aquests agents dels Mossos d'Esquadra".

"No entenc que la senyora Montserrat Tura s'ofereixi per ser candidata a l'alcaldia de Barcelona si no sap res de la ciutat ni ha estat mai interessada pel que hi passava", ha sentenciat.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jaume Morera, Barcelona, 06/02/2011 - 21:03

O sigui en el fons sou el mateix que el PP, nomes diferiu en les formes... Molt bona aquesta... perqui no ho tenia prou clar abans.