Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2011. 10:11h.

Trias 'pesca' al PSC

L'alcalde de Barcelona fitxa l'excap de campanya de Tura i exdiputat del PSC, Àlex Masllorens

Trias 'pesca' al PSC

Àlex Masllorens, amb Maragall, en una foto d'arxiu

L'excap de campanya de Montserrat Tura a les passades eleccions primàries del PSC i exdiputat del PSC, Àlex Masllorens, s'ha incorporat aquesta setmana a l'Ajuntament de Barcelona en qualitat d'assessor a la gerència de Qualitat de Vida, és a dir, de serveis socials, i es converteix així en la mà dreta del gerent Àngel Miret, segons informa el diari Ara.

Masllorens, que ha acceptat l'oferta que Trias i la tinent d'alcalde Maite Fandos li van fer aquest estiu, posarà en valor la seva anterior experiència com a professional vinculat a Cáritas i a la Fundació Futur. "Estic content des del punt de vista professional i institucional", ha afirmat en declaracions al diari.

"Hi ha hagut persones que ho veuen bé i persones que no". Les veus més crítiques, vinculades a sectors pròxims a Jordi Hereu, ja han començat a criticar el pas de Masllorens a través de les xarxes socials.

L'equip de govern de Xavier Trias ja va confiar a Ester Capella, en aquest cas una dirigent republicana i fins ara màxima col·laboradora de Jordi Portabella a l'Ajuntament, un altre càrrec tècnic: la gerència de l'Institut de Persones Discapacitades.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Jordi, Barcelona, 21/09/2011 - 16:41

Aqui sembla que els militants de CDC només servim per a inflar globets i repartir propaganda. Les campanyes no se qui les farà però tots els sociates que hi ha a l'ajuntament segur que no.

#4 Pere, Barcelona, 21/09/2011 - 13:40

Els militants de CiU cada dia estem més meravellats amb les incorporacions a l'Ajuntament. Estic segur que tota aquesta gent, sortirà al carrer a fer campanya per CiU a les properes eleccions.

#2 jajajajaaa, barcelona, 21/09/2011 - 10:39

Gràcies Alcalde ja esta be que t´emportis el "millor de cada casa" aquest es el que volia arrenjar al PSC, jajajajaajajjajaa aiii Tura , Tura sempre "tan ben rodejada" jajajajajaaa

#1 Indigeta, Cipsel.la, 21/09/2011 - 10:30

Opas a tuti pleni!...en saben aquests de CiU, son uns cracks!.

#1.1 jajajajaaaa, barcelona, 21/09/2011 - 11:13

si que ho son si....mascarell, Masllorens se´n porten el milloret d ela casa, el que no vol ningu Gracies Trias, a mes aquest es de Ciutadans pel Canvi nomes portava uns mesos de militant, pero CIUTADANS PEL CARREC