Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2014. 20:55h.

Trias posa en marxa una emissora municipal a un any de les eleccions

L'Ajuntament ja va tancar ComRàdio el desembre del 2013

Trias posa en marxa una emissora municipal a un any de les eleccions

Trias, a la inauguració de Barcelona FM

L'Ajuntament de Barcelona ha inaugurat aquest dilluns Barcelona FM, la nova ràdio pública de la capital catalana que emet a través de la freqüència de l’antiga COM Ràdio (91.0 FM) després que el consistori recuperés la freqüència que havia cedit a la Diputació quan les dues institucions estaven governades pel PSC. La Com, de fet, va deixar d'emetre el 31 de desembre del 2013.

L'acte ha comptat amb la presència del conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que han assistit a la inauguració dels estudis de Barcelona FM, ubicat al 22@ del barri del Poblenou, on també hi ha Barcelona TV (BTV).

Aquesta nova emissora pública està integrada a la redacció de BTV i a la del portal digital BTV Notícies, segons ha explicat el director de la televisió de Barcelona, Àngel Casas, que ha anunciat que deixarà la direcció a finals d’any.

Durant una primera etapa Barcelona FM oferirà butlletins informatius diaris, entrevistes i blocs informatius dedicats a temes d’interès general. També inclourà continguts compartits amb BTV.

El setembre de 2012 la Diputació de Barcelona, en mans de CiU, va decidir tancar COM Ràdio per donar pas a un model de treball en xarxa entre les emissores locals similar al de la Xarxa de Televisions Locals. Ara Barcelona FM agafa el relleu de l’antiga COM emetent per la mateixa freqüència.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Fonoll, Vilafranca, 03/12/2014 - 08:49

Como puede ser que el presidente de 8tv y la nueva radio sea del PP

#8 Separador, Catalonia no es España, 02/12/2014 - 21:00

Mas se queja de que no tiene dinero para luchar contra la pobreza... y Trias tiene pasta para abrir una emisora de radio. Las prioridades son las prioridades.

#7 telamarinera, Vilanova, 02/12/2014 - 15:45

Esta es una necesidad de Barcelona??. Es legal? O es amoral. Con la cantidad de gente en Barna que tiene dificultades para pagar Ibi,s, basuras. Multas...
Pero, hay elecciones!!!! Esto es la democracia?

#6 Terraxa, Terrassa, 02/12/2014 - 08:16

No en tenen prou amb els 15 milions a l'any que es perden amb el bicing?

#5 -emilio, a, 01/12/2014 - 23:12

supongo que será monolingue en catalan.