Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2012. 11:48h.

Trias proposa unir la reivindicació del pacte fiscal i la independència

Creu que "seria molt important" que les dues capçaleres anessin plegades l'11-S

Trias proposa unir la reivindicació del pacte fiscal i la independència

Trias, amb Mas, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha proposar que hi hagi una manifestació unitàra que aglutini els que reivindiquen el pacte fiscals així com els que volen la independència de Catalunya.

En declaracions a El Món a Rac-1, ha dit que "seria bo que hi hagués una manifestació molt unitària. Sempre el dia Onze de Setembre es donen diferents manifestacions, però crec que en aquesta ocasió seria molt, però molt important que hi hagués una acció al màxim d’unitària possible"

En aquest sentit, el dirigent de CiU ha expressat  que "no vol dir que la gent tingui els mateixos sentiments, però hi hauria d’haver un sentiment majoritari de la població de reivindicació de Catalunya. És impossible sortir de la crisi sense el pacte fiscal".

L'alcalde creu que "seria molt important" que les dues capçaleres anessin plegades,al considerar que "és un moment històric molt important. A la vida tu ets solidari, però quan estàs en una situació de catàstrofe econòmica i cada any aportes 15.000 milions a l’Estat... és un llast, i és impossible sortir de la crisi sense revisar això"

Finalment, Xavier Trias ha demanat que la manifestació "s’ha de fer sense agressions, sense actituds agres. Hem d’expressar clarament que això s’ha de canviar, no pot continuar així".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 nedland69, Roses, 18/08/2012 - 22:30

ja vaig plubicar anteriorment un comentari en aquesta noticia i no se per que no es va publicar censura? ho torno a repetir proximament eleccions comença el teatre ................

#21 Josep maria, barcelona, 18/08/2012 - 18:11

SI voleu una mani pel pacte fical us la monteu vosaltes. Que us penseu que heu estat dos anys sense fer res i ara us voleu fer vostre la feina del poble, doncs ho porteu clar
PActe fecal NO
INdepencia SI
HO entens

#20 eyrikur, Olot, 17/08/2012 - 22:42

sr. Trias. com que vostè ja veu que d'aqui a vuit dies la opinió haurà canviat, i no precisament a favor de les seves tesis, promogui directament la independència i així coïncidirà llavors amb la majoria de la gent, seria "estupendo" no?

#19 Galindo Méndez, Barcelona, 17/08/2012 - 20:53

Pacto fiscal, independencia... y dos huevos duros.

Por pedir...

#19.1 angel, cardedeu is not ECSpain, 19/08/2012 - 00:08

Et porto un plat fecal independentment 2 ous fregits?

#18 EX-votant de CIU, barcelona, 17/08/2012 - 20:10

Però no feia quatre dies que deies que no volies la Independència.si han canviat de Opinio perjecte, un independestista més anem suman.
SI CDC és vol afegir a la Mani per demanar la Indepencia millor, Però el dia 10 trenque amb el PP.
AIXÔ de fer la puta i la Ramoneta s'ha acabat,