Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2016. 21:34h.

Trias reclama col·laboració a l'Estat en ple procés d'independència

Per aconseguir que Barcelona sigui la seu de l'Agència Europea del Medicament

Trias reclama col·laboració a l'Estat en ple procés d'independència

Xavier Trias i Francesc Homs

El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha demanat al govern espanyol “esforç i col·laboració” perquè Barcelona es converteixi en la seu de l'Agència Europea del Medicament (AEM).

 

“Fa falta el màxim esforç, col·laboració i lideratge perquè hi ha moltes ciutats interessades”, ha indicat Trias, qui confia en què l'Estat espanyol “tingui també aquest interès” perquè l'AEM es traslladi de Londres a Barcelona, en cas que el Regne Unit abandoni finalment la Unió Europa.

 

El portaveu de CiU al consistori barceloní ha assegurat que “Barcelona té opcions clares per ser la seu de l'agència”. En aquest sentit, ha recordat que la capital catalana ja es va postular l'any 1993 per albergar l'Agència Europea del Medicament, però no ho va aconseguir per “la falta de convicció de Felipe González”.

 

Per altra banda, el portaveu del Partit Demòcrata Europeu Català al Congrés, Francesc Homs, ha anunciat que presentarà una proposició no de llei per instar al govern espanyol a impulsar la candidatura de Barcelona.

 

Homs ha dit que és una “acció conjunta per defensar els interessos de Barcelona i de la resta del país per l'important impacte econòmic i de generació de llocs de feina de qualitat que provocaria” l'AEM.

Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#16 Galba, Bcn, 16/10/2016 - 19:11

Brillant!

#15 Alacantí, Alacant, 16/10/2016 - 17:33

Poco os keda en la UE, nosotros tenemos voluntad europea e infraestructuas suficientes para dar un buen servicio, además ke aki está la mayor y diversa población de la UE

#14 Cat Show, Vic , 15/10/2016 - 22:30

Trias ves a Rehab. Estas com un llum. Recorda que la setmana pasada vas insultar al govern de la nacio i avui li demanes...que. ...que. Rehab.

#13 Amic dels Artistes, Barcelona, 15/10/2016 - 17:36

Bona manera de demanar col.laboracio estatal, la del senyor Trias. Si li van donar a Londres al 93 I no a Barcelona va ser "per manca d'interès de Felipe Gonzalez". Es a dir: si surt be es gracies a mi i si surt malament "es culpa de Madrit", No cola, avi, no cola.

#12 Sarola, Castelldefels, 15/10/2016 - 17:30

¡ Quines penques te aquest xixarel.lo ! ,encare que excel.lent comunicador.