Publicitat
Política · 28 de Maig de 2015. 09:06h.

Trias recula i ara vol seguir d’alcalde

Fa una crida a PSC i ERC perquè li donin suport

Trias recula i ara vol seguir d’alcalde

Trias

El dirigent de CiU, Xavier Trias, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha fet marxa enrere en la seva decisió de liderar l’oposició i s’ofereix per seguir com a alcalde. “Si ERC i PSC diuen que volen fer govern amb Trias i el PP vota a favor de la investidura seria una alternativa”, ha dit, a més de revelar que “el PP m'ha dit que votaria a favor meu encara que fes govern amb forces amb qui no coincideix”.

“Dels poders fàctics també n'aprens. Quan perds no et truca ningú. Des d'ahir em truca gent que vol que continuï d'alcalde”, ha explicat, tot i aclarir que “jo no vull fer el ridícul i si he de fer d'alcalde vull un govern fort i només ho considero amb ERC i el PSC. No n'he parlat”

"L'alternativa que jo sigui alcalde no és probable, però no impossible. El problema que té ara Colau, també el vaig tenir jo”, ha recordat, a més d’admetre que “amb 14 és difícil governar, jo crec que amb 11 encara més. Ha d'aconseguir sumar suports”.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#40 Luca, Bcn, 28/05/2015 - 14:38

Per Això es fonamental obligar els partits a fer coalicions per-electorals, ja que un votant del PSC ha de saber abans de votar i no després que el seu partit acabarà fent alcalde a un de CiU.
Es necessari i democràtic saber abans amb qui es vol governar i no després.

#39 Carlos Gomez, Bcn, 28/05/2015 - 14:34

Aquest bon home hauria de pensar que el que mes es recorda de la gent es sempre la ultima astracanada de la vida de cad un.
I ella ja es una mica grandet per fer mes ximpleries.
I la rahola ja li va dir que, a la seva edat ,ell ja nomes esta per regar geranis.

#38 Carlos Gomez, Bcn, 28/05/2015 - 12:58

Estan seguint la mateixa estrategia que el PP a Madrid i a Valencia contra Podemos.
Aquest intent de frontisme agitant els dimonis pseudoguerracivilistes son una esperpentica mostra del desnortament de tota aquesta gent.
Son incapaços d´entendre que les coordenades de la nostre societat no tenen re

#37 Pep, Vic, 28/05/2015 - 12:58

Com carai vol fer govern amb el PP.

#36 F. Nogales Verdejo, Gelida, 28/05/2015 - 12:51

Ez que cuando pasa fuera y lejos, que no gobierne Podemos aunque no sea la lista más votada, que no gobierne Pp aunque sea la lista más votada. La democracia como está aquí es que si se llega a pactos. El coche, los viajes, el tratamiento y demas tira mucho como las tetas en vez de carretas.