Política · 8 de Maig de 2012. 11:19h.

Trias replica a Monago que "no és qüestió d'atributs"

“Plantejar les coses com una picabaralla és una llàstima"

Trias replica a Monago que "no és qüestió d'atributs"

Xavier Trias

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', ha reclamat al president d’Extremadura, José Antonio Monago, que no entri en baralles i que actuï amb sentit comú per poder sortir tots plegats de la crisi econòmica.

L’alcalde ha dit que està disposat a parlar personalment amb el president extremeny per explicar-li que no és el millor moment per tirar endavant aquest projecte. “Amb tot el meu respecte, si vol, hi vaig i li ho explico, però no és una qüestió d’atributs, és qüestió de posar sentit comú i de pensar com gastem els diners que tenim, de la manera que sigui més rendible possible perquè tots sortim de la crisi".

Xavier Trias ha assegurat que José Antonio Monago, que també presideix el PP extremeny, “s’equivoca. La política no és un tema d’atributs. En la situació econòmica del país, no prioritzar és una barbaritat. Quan els portuguesos decideixen que no fan el tren d’alta velocitat per enllaçar amb Madrid, doncs portar el tren d’alta velocitat a Extremadura, sincerament, crec que és una prioritat, avui, equivocada".

"És una manera d’utilitzar malament els recursos públics, que en aquests moments són molt escassos. S’han de gastar bé els diners”. Trias ha afegit que “plantejar les coses com una picabaralla és una llàstima. No hem de perdre el sentit comú amb discussions d’aquest tipus, sinó veure com sortim d’aquesta situació tan difícil".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 andreu, tarragona, 09/05/2012 - 01:22

Recomano llegir els comentaris a aquesta noticia en diaris com el Mundo o el ABC, e increible el odi que ens tenes, realment no entenc com cap cataà vol continuar essent espanyol. Son un colla de masoques.

#9 Tantregia, Bcn, 08/05/2012 - 23:55

A aquestes altures crec que es un error contestar aixi. L'hauria de contestat també amb "collons" i agresivitat. Es lo unic que respecten, i altra cosa ho entenen com covardia.

#7 Albert, Barcelona, 08/05/2012 - 13:04

Portugal no podrà fer front a una inversió com la del AVE no aquest any no.....ni en els propers 15 anys, cosa que no passa amb l'AVE a França. L'Ave a portugal només té interés pels propis portuguesos, no per espanya. Primer mercaderies, després veurem si podem afrontar linees d'AVE.

#6 IsardGanxut, Girona, 08/05/2012 - 12:42

#4

Estan les obres paralitzades a Nimes? Que jo sapiga el TGV arriba fins a Figueres. Ja esta bé de tirar els diners. Per a que un AVE a Estremadura, per a 10 passatgers al dia? No dic que no calgui millorar les la xarxa ferroviaria allà, pero potser un AVE es excessiu.

#6.1 María Jesús, Barcelona, 08/05/2012 - 13:23

Shhh. Crees mal. El TGV se ha parado en Montpellier.

#6.2 IsardGanxut, Girona, 08/05/2012 - 14:17

No, no crec malament. Ves a SNCF (la Renfe francesa), i compra un bitllet de TGV fins a Paris. Jo hi he anat, així que no em va semblar a turat a Montpellier

#5 DLM, Barcelona-España, 08/05/2012 - 12:38

Sr.Trias, su razonamiento es lógico y hay que seleccionar con mucho cuidado en qué se invierte el dinero de nuestros impuestos; dicho ésto, ya estaría bien que, el Gobierno de Catalunya, soportado por su Partido, eliminara muchas partidas de gasto. Supongo que no será necesario detallarlas.

#5.1 Kilian, Barcelona, 08/05/2012 - 13:23

Cal que et recordi que Catalunya es la 1a comunitat en reduccions de partides presupostàries i retallades?
Et demanaria que abans de criticar, sortissis de la fal?làcia - bombolla de la que estas, i pensis més enllà del mirall.
Demagogia no, siusplau.