Publicitat
Política · 22 de Març de 2011. 11:11h.

Trias revela que l'Ajuntament està intervingut pel Govern

El socialista diu ser "el millor candidat" i el convergent demana "un canvi" en el primer cara a cara

Trias revela que l'Ajuntament està intervingut pel Govern

Hereu i Trias, al cara a cara

Els dos principals candidats a l'alcaldia de Barcelona, el socialista Jordi Hereu i el convergent Xavier Trias, han protagonitzat el primer cara a cara a la pedrera, organitzat per La Vanguardia. Tots dos han xocat en l'àmbit econòmic i en el de seguretat.

Segons explica La Vanguardia, Trias ha assegurat que Barcelona "té un dèficit corrent" i que "el problema és que podíem tenir un dèficit no superior al 6% i el tenim del 8,6%", va assegurar, "per això la Generalitat ens té intervinguts "amb un pla de contenció pressupostària.

Hereu va alegar que no es tracta d'un "dèficit corrent" sinó d'un "estalvi corrent", i no d'una "intervenció" per part del Govern, sinó d'un "pla d'estalvi". A més, l'alcalde va assegurar que si fos com diu el convergent, "no em demanaria que invertís més, com ho fa".

Hereu va acusar Trias de mentir i va assegurar que si l'administració hagués fet cas a les propostes d'inversió de CiU, el deute de l'ajuntament seria de 1.600 milions d'euros. "Ja tenia la impressió que amb vostè la ciutat entraria en fallida, però ara m'està donant arguments", va increpar l'alcalde.

Trias va apostar per "canviar les prioritats per a centrar-nos en l'economia productiva i en l'atur perquè cal canviar les prioritats de la gent, va proposar el convergent.

Per contra, l'alcalde de Barcelona ha apuntat que "sóc el millor candidat. Encaro el projecte que creu en Barcelona i l'encaro amb la voluntat i l'esperança de construir el millor futur per la ciutat".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Marta, Londres, 23/03/2011 - 14:38

Jo mateixa demanava fi del pujolisme per higiene institucional... i eren "nomes" 23 anys! Per la salut de les institucions cal acabar amb el peronisme de 30 anys de sociates a BCN! Recordeu la (pressumpta?) corrupcio a Ciutat Vella, els viatges innecessaris d'alts carrecs arreu del mon...

#13 61 díes i al carrer, Barcelona, 23/03/2011 - 14:00

Us fotrem al carrer, jajjajaa!

#12 jajjaaa, barcelona, 22/03/2011 - 17:35

Trias menteix, com sempre, no confon el Tibidabo amb Monjuich, vol posar pisos al port....treure lárea verda, avui si dema no......en fi una pena que es jubili i vagi a jugar a la petanca....no spa criticar al gobvern sense criticar a al ciutat una pena

#11 Ramon, Barcelona, 22/03/2011 - 16:33

El règim municipal sociata no sembla una dictadura perquè fa molt que dura. Aquest factor fa que sigui una dictadura llarguíssima. Però una dictadura ja ho era quan feia quatre dies que manaven. Acabar amb el PSC és un imperatiu democràtic, no només nacional.

#10 IEIAmollet, bcn, 22/03/2011 - 16:27

Cada cop que sento l'Hereu parlar passo autèntica vergonya ... és necessari escridassar a la gent?