Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2015. 15:05h.

Trias va pagar el lloguer d'un local 'okupat'

El PPC demana rescindir el contracte del 'Banc Expropiat'

Trias va pagar el lloguer d'un local 'okupat'

Trias

El govern municipal de l'exalcalde Xavier Trias ha estat pagant durant mesos 5.500 euros de lloguer al mes de Banc Expropiat, una antiga oficina bancària de Gràcia que va ser ocupada a l'octubre de 2011 i sobre la qual pesa una ordre de desallotjament des del passat mes de novembre .

Ho ha revelat la pròpia assemblea del col·lectiu okupa, que entén que pagant el lloguer l'Ajuntament buscava evitar incidents si es produïa el desallotjament en vigílies a les eleccions, segons informa El País.

En aquest sentit, Alberto Fernández, president del PP a Barcelona, ha demanat rescindir el contracte que paga el lloguer del 'Banc Expropiat'. Així mateix, el dirigent Popular ha demanat explicacions al govern municipal de Ada Colau per conèixer el posicionament del consistori respecte a aquest tema i si té previst la rescissió immediata del contracte de lloguer a aquests okupes.

En aquest sentit, Alberto Fernández considera "vergonyós que l'Ajuntament pagui el lloguer als okupes, quan als 65.000 € anuals pagats per sufragar el lloguer del 'Banc Expropiat' es podien haver destinat a 300 lloguers socials per ajudar a persones en situació de pobresa que no poden pagar el lloguer d'un habitatge".

Finalment el Grup Popular ha presentat a l'Ajuntament de Barcelona una sèrie de preguntes per escrit per conèixer, la cobertura legal que empara el contracte de lloguer d'aquest local i els detalls de l'import que s'ha fet efectiu des del districte de Gràcia (des del 1 gener 2015) com lloguer del local okupat 'Banc Expropiat'.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, Bcn, 09/07/2015 - 09:37

Aques home no ha fet res extraordinari que no estigui escrit al manual de procediments d´una gent que sempre ha considerat que les institucions son de la seva exclusiva propietat per legitimacio de clase que els otorga el dret natural.
Res extraordinari, al menys fins ara.

#9 Neferu, Barcelona, 08/07/2015 - 20:55

¿ Consta en algún sitio esos pagos y en calidad de qué? Ya que tanto hablan de transparencia, debería de estar reflejado en algún sitio.¿ O tal vez se ha hecho de amagatotis?
¡¡Casi un millón de las antiguas ptas al mes!!!!
¡¡Que las reponga de su bolsillo!!

#8 Carlos Gomez, Bcn, 08/07/2015 - 20:26

Aixo es una dona !!!!

#7 pep, bcn, 08/07/2015 - 19:13

responsabilitats civils o penals JA, això es un catxondeo, se'n riuen de nosaltres a la mateixa cara. 5500 al mes quina animalada

#6 Neferu, Barcelona, 08/07/2015 - 18:43

Y nada menos que 5.500eoros mensuales; cómo se nota que no son de su bolsillo. Es una forma más de robar al ciudadano.
¡¡Vaya, vaya con el abuelo!!