Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2010. 20:26h.

Trias veu a tocar també l'alcaldia de Barcelona

L'alcaldable de CiU afirma que "treballarem per guanyar per primer cop les municipals"

Xavier Trias, que durant l'acte final de campanya de CiU ha estat presentat com "el proper alcalde de Barcelona" per part de Joana Ortega, veu moltes possibilitats de guanyar les properes eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona, que històricament ha estat feu del PSC.

Trias ha volgut donar les gràcies a Artur Mas, de qui ha dit que "ja fa anys que vaig dir que per ell em deixaria trencar la cara". "Catalunya tindrà un president que és un gran persona", ha explicat. "A partir de dilluns, Artur, quan siguis president, seguirem treballant per guanyar per primera vegada l'alcaldia de Barcelona d'aquí a sis mesos. Gràcies un cop més, gràcies per creure en mi i en el meu equip", ha afegit. 

Xavier Trias després del míting
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ramon, Barcelona, 27/11/2010 - 12:37

Tenir partits polítics propis per si sol no és la solució de res. Però és bàsic tenir-los. I ara diré una bestiesa: l'espanyolisme, mal per mal, també des de partits unionistes propis. Lerrouxisme per lerrouxisme, abans Ciutadans que PSC i PPC. Mentre que no sigui la sucursal d'UPyD, clar.

#10 Ramon, Barcelona, 27/11/2010 - 12:07

A les estatals la premsa d'aquí va i et diu sempre que a Catalunya les eleccions les ha guanyades el PSC. I acte seguit et diuen els resultats generals i llavors els diputats sociates catalans ja resulta que són del PSOE . O una cosa, o l'altra, palanganers!

#9 Ramon, Barcelona, 27/11/2010 - 12:01

La sucursal del PSOE quan li convé pretén ser un partit diferent, i també quan li convé suma amb el PSOE sense tenir la barra de dissimular que, com va dir ZP, "el PSC somos nosotros". Però el més greu és que això ho fa també la premsa!

#8 Ramon, Barcelona, 27/11/2010 - 11:55

El PSC és la més servil de totes les sucursals del PSOE. N'hi ha d'altres que de vegades han votat diferent que el PSOE per defensar la seva subzona i no per això pretenen ser un partit difrerent. El PSC mai de la vida i en canvi sí que ho pretén. Sucursal. I la més rastrera.

#7 Si els fillsdeputa volessin , no veuriem mai el sol., 27/11/2010 - 11:15

Fes un vol per la plaça del Cinc d'Oros i veuràs el "llapis" franquista que es neguen a treure els dirigents municipals de la socialistíssima Barcelona. Segui amb jajajas i jijijis, que veureu on anireu de pet els neonazis.