Política · 10 d'Agost de 2010. 13:22h.

Trinidad Jiménez, "orgullosa" de ser la candidata de Zapatero

Tomás Gómez ha advertit que "els militants prendran la decisió en unes eleccions primàries"

Trinidad Jiménez, "orgullosa" de ser la candidata de Zapatero

Trinidad Jiménez, amb Zapatero, en una imatge d'arxiu

La ministra de Sanitat i aspirant a candidata a presidir la Comunitat de Madrid, ha assegurat que presentar-se a aquest càrrec és una decisió que va prendre "lliure i individualment" i que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, "no imposa res, ni tan sols demana res".

Jiménez rebutja així el paper de candidata de Ferraz i assegura que es tracta de "guanyar Madrid" després de 16 anys de governs popular i no pas de derrotar l'altre aspirant i secretari general del PSM, Tomás Gómez. Tot que Jiménez no ignora que es la candidata favorita del president espanyol i se sent "orgullosa" de ser-ho.

En una entrevista a la Cadena Ser, Trinidad Jiménez, ha volgut eliminar la imatge de ser la candidata a la Comunitat de Madrid que Zapatero ha col·locat. Ha assegurat que no "rebutja" aquest suport però reclama que el suport que necessita és el dels militants que l'han d'escollir. Si s'ha presentat, ha dit, és perquè molts militants i ciutadans consideraven que "ara era el moment" per desbancar el PP dels governs de Madrid.

Per la seva part, l'altre aspirant Tomás Gómez ha dit que "li sembla molt bé" que Trinidad Jiménez hagi decidit optar a la candidatura a la presidència de la Comunitat de Madrid. "És la fórmula que té el meu partit, el Partit Socialista, que creu profundament en la democràcia, per prendre decisions", ha indicat.

Segons el líder del PSM, els socialista madrilenys estan "molt satisfets perquè hem aconseguit una cosa que fa temps no es veia al PSM i és que els militants prendran la decisió en unes eleccions primàries de qui volen que encapçali la candidatura que representi el projecte dels socialistes madrilenys per recuperar el govern de la comunitat de Madrid que és, sens dubte, el que passarà al maig de l'any que ve".

"Per tant la democràcia s'imposa. És bo-ha subratllat-que els militants puguin decidir. És el que els militants venim reclamant i reivindicant", ha afegit en declaracions a RNE.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat