Publicitat

La formació es vanta d'enviar Mas, Rigau, Puig i Boi Ruiz "a la paperera de la història"

Triomf de la CUP

Anna Gabriel, després de la roda de premsa

El portaveu de la CUP, Benet Salellas, ha celebrat que “avui s'ha escrit la darrera pàgina del pujolisme" i ha manifestat que “hem enviat Mas, Irene Rigau, Boi Ruiz i Felip Puig a la paperera de la història”.

“Hem apartat la pedra del camí”, ha reblat en referència a Mas després que el consell polític de la formació hagi ratificat l'acord amb Junts pel Sí per 44 vots a favor, 9 en contra i 7 abstencions.

La CUP ha avisat que l'acord "no els lliga" per aprovar "polítiques antisocials" ni "pressupostos retalladors" i ha advertit que ofereixen “mà estesa per la construcció de la República, puny tancat per les retallades”. "Que ningú intoxiqui", ha afegit.

Finalment, ha valorat que la decisió final "no s'ha pres en un despatx ni en un hotel", sinó que és una decisió en la qual han participat "moltes persones". "Ni Mas ni Març, és l'acord que hem ratificat avui", ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#24 Miquel, BCN, 11/01/2016 - 11:29

I la CUP quedarà en la història com a nota a peu de pàgina...

#23 Pepet, Sabadell, 10/01/2016 - 17:52

Aquestes declaracions, tan sinceres les han de llegir els que han fotut a la paperera de la història, considerant-los, la pedra del camí que calia treure. Aquests la CUP no es mosseguen pas la llengua; s'han sortit amb la seva amb l'ajuda de ERC, ANC, Òmnium i del seu propi partit. Una victòria!

#21 Josep-Maria, Barcelona, 10/01/2016 - 17:39

La CUP envia a casa Mas, Puig, Boi Ruiz..., és a dir, els lligats a corrupc.i les retall. A Madrid, finalment, ¿es farà aquesta neteja?, PSOE, C's, ¿condicionaran de debò
fer bloc amb el PP a la sortida de Rajoy i d'alguns més?

¡Gràcies, CUP!

#20 Carlos Gomez, Bcn, 10/01/2016 - 17:32

Han viscut els seus 3 mesos de gloria enlluernats per un resultat electoral artificios i efimer i sobre tot per la intoxcacio afalagadora dels mitjans mediatics del regim fins que ha aconseguit el que d´ells volia.
Un cop ja neutralitzats i quan ja no siguin necesaris pels fins que persegueix el reg

#19 nedland, Roses, 10/01/2016 - 17:23

CUPAIES i qui ha dit que aquests que nomeneu quedin fora? qui ha sit que no es continuin les politiques de sempre?. espero que hagueu loigat molt be el pacte per que si no quedareu con uns ximples al servei del feudalisme de sempre.o creieu que en Mas no esta?.ingenuus