Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2018. 18:30h.

Triomf pòstum de Soraya

Cospedal també deixa l'escó al Congrés

Triomf pòstum de Soraya

María Dolores de Cospedal i Soraya Sáenz de Santamaría, en una imatge d'arxiu

L'exsecretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha anunciat aquest dimecres que deixa el seu escó al Congrés per “alliberar el PP de qualsevol atac, per injustificat que sigui”. “Ho faig també perquè la meva formació política se senti alliberada de denunciar la situació que viu el nostre país”, explica en un comunicat publicat al seu compte de twitter

La marxa de l'exsecretària general del PP es produeix arran de la polèmica per la filtració de converses amb l'excomissari José Manuel Villarejo. Cospedal ja va anunciar aquest dilluns que deixava el seu càrrec a l'executiva del PP, però que mantenia l'escó a la cambra baixa.

Cospedal afirma que “no he fet res del que em senti avergonyida” i que “sempre he dit la veritat”. “Mai vaig ordenar ni vaig encarregar espiar ningú”, assegura l'exdirigent dels 'populars', alhora que admet que va accedir a reunir-se amb Villarejo perquè “va acudir a mi per oferir-me informació que podia ser d'interès capital per aclarir comportaments sospitosos”.

L'exsecretària general del PP assevera que va actuar “dins dels límits de la llei”, però reconeix que es va equivocar quan va demanar ajuda al seu marit, Ignacio López del Hierro, perquè li “ajudés a una interlocució que no era fàcil”, en relació a la conversa amb l'excomissari Villarejo.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#14 Sergi , Barcelona, 08/11/2018 - 14:50

El triunfo postumo de Soraya sera total, ahora es Cospedal pero luego sera Casado y si no al tiempo.

#4 Vikander , Cornellá , 07/11/2018 - 19:06

Eso es lo que tendrías que haber hecho desde el principio.

#3 pepe, andorra, 07/11/2018 - 18:55

alternativamente, en el River siempre necesitan camareros que hablen portugues con acento gallego de Valladolíz.

#2 pepe, andorra, 07/11/2018 - 18:50

oye Cospe, ¿q tal la plaza q te ha dejado vacante Rajoy, de Registradora de la Propiedad Ajena, en Santa Pola, con una subscripcion ya pagada durante cinco años para leer El Marca?