Publicitat
Política · 2 de Març de 2011. 18:51h.

Trontolla la coalició d'ICV i EUiA a l'Hospitalet

Disputa entre els dos partits pel número tres a les municipals

Trontolla la coalició d'ICV i EUiA a l'Hospitalet

Alfonso Salmerón, a l'esquerra de Ricard Gomà, en una foto d'arxiu

EUiA i ICV poden trencar la coalició que fins ara formaven a l'Hospitalet i presentar-se per separat a les properes eleccions muncipals. Les dues formacions estan integrades en l'equip de govern dirigit per la socialista Núria Marín i disposen d'una regidoria cadascuna. El principal punt de fricció és que ambdós reclamen el número tres de la propera llista electoral.

Segons ha sabut e-notícies, EUiA de l'Hospitalet ha decidit no revalidar un altre acord de govern amb els socialistes, en contra de la tesi dels ecosocialistes que sí estarien disposats a seguir manant amb el PSC si es mantenen les condicions actuals. Alfonso Salmerón, d'EUiA, és l'actual regidor de Medi Ambient, mentre que Lluís Esteve, d'ICV, és el regidor d'Educació.

Fonts oficials d'EUiA han reconegut que "hi ha dificultats i espines en certes negociacions", en relació a la reedició de la coalició electoral a l'Hospitalet, però han afegit que el partit va aprovar "anar junts a les municipals". L'assemblea local decideix aquest dimecres si mantenen el pacte electoral amb ICV.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Nores, LH, 21/03/2011 - 02:01

Son el refernt d'IU, i quan van anar separats van treure més vots que ICV, per això desde sempre van als llocs 1, 3...
i ICV 2,4,...

#2 enric, Barcelona, 03/03/2011 - 09:13

qui són aquests d'EUiA? algú sap que fan, que pensen, i si existeixen de veritat o simplement són unes sigles que "pululen" per la xarxa.

#2.1 jim morrison, l'hospitalet, 26/05/2011 - 16:22

Enric, tu si que pulules per la xarxa virtual, funambulista, si no saps de politica millor no opinar...si participessis a la ciutat sabries qui es qui..aixo demostra que ets un avatar...

Jo estic a les platges de méxic...bon tequila!!

#1 Dolors, Terrassa, 02/03/2011 - 23:05

A Terrassa també han trencat, lluita per la poltrona.....