Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2020. 08:42h.

Trump denuncia frau

"No es poden comptar vots després de tancar els col·legis electorals"

Trump denuncia frau

L'encara president dels EUA, Donald Trump, s'ha proclamat vencedor sense esperar el recompte final de vots, tot i qüestionar el procés electoral i considerar-lo un "frau". "Això és un frau, perquè no es poden comptar vots després de tancar els col·legis electorals", ha dit.

Trump ha manifestat que "anirem a la Cort Suprema. Volem que tota la votació s'aturi. No volem que trobin vots a les 4 del matí i els sumin a la llista. És un moment molt trist. I guanyarem això, i pel que a mi, ja hem guanyat". "Tenim una àmplia diferència, però estan tractant de robar les eleccions ", ha lamentat.

"Anem molt per davant però estan intentant robar les eleccions. Mai ho permetrem", havia escrit a twitter, a més de reivindicar que" no es poden emetre vots després que hagin tancat les urnes".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 antoniu, FAVERT, 04/11/2020 - 11:43

dona la sensació que E-notícies (o sigui, Xavier Rius) cada dia sigui més populista i que li agrada que li riguin les gràcies els "populistes"

#3.1 Ojotuerto, Calafell.tab, 04/11/2020 - 12:01

Para populismos ERC de las Jons. Jajaj y Puigdemont??? Y Vendrell i Madí ??? Que hay más populista que la inmersión? O la Colau?. El Volem acollir o el Open arm?? Catalunya es Populisne. Los lazis son populistes. Mantenes 300 alta carrecs es de populismes

#2 Jos, VNG (Ghost Republic), 04/11/2020 - 11:10

A mi no em queia bé, però tret de la gestió del Covid, no veig que la resta ho hagi fet malament. Sobre tot la part econòmica.
A això de que quasi bé el 90% del mitjans estiguin a favor de Biden...Encara em dóna més arguments.

#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 04/11/2020 - 09:16

Con Trump en la Presidencia, EE UU no ha declarado ninguna guerra. (Cosa rara). Ha bajado la tensión con Corea del Norte, Rusia, diría que con Irán. Venezuela?. Ee Uu hace buenos negocios en el Arco del Orinoco con Maduro. En el interior lo apoyan los hispanos, saben que la inmigración baja sus salarios. Si gana Biden, Postureo y Guerra. Ya veremos