Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2016. 08:36h.

Trump rebutja la independència

El president nord-americà considera "un desastre" que Espanya es divideixi

Trump rebutja la independència

Donald Trump

El nou president dels Estats Units afirma, en una entrevista a Alerta Digital que "no donaré suport a la independència de cap regió europea". "Per encarar els desafiaments cal estar units. Europa té problemes que requereixen governs fort", afirma.

"Vam dir en la campanya que els Estats Units no havia d'acabar com Alemanya ni com altres països europeus on hi ha problemes amb els gihadistes. No creiem que aquests problemes puguin solucionar debilitant i dividint els països. Això seria un desastre", assegura.
 
Trump  que "la meva última visita a Espanya va ser fa dos anys. Llavors no pensava en presentar-me a les eleccions del meu país. Vaig estar a Barcelona, en un cicle de conferències sobre models empresarials. Va ser molt agradable el contacte humà amb els espanyols. A Espanya vaig tenir oportunitat de comprovar els problemes estructurals de l'economia europea i vaig anunciar l'enfonsament de l'euro, un veritable desastre. També vaig parlar de les energies renovables i del canvi climàtic com un procés natural".

Alerta Digital explica que ha aconseguit aquesta entrevista "gràcies a la mediació de l'empresari d'origen porto-riqueny John Regis, amic íntim de Trump i un dels pilars de la seva campanya per a la captació del vot llatí. Regis ha col·laborat amb AD durant les eleccions presidencials nord-americanes. També el catedràtic d'Economia Roberto Centeno, vinculat a aquest mitjà des de fa anys, ha format part de l'equip de col·laboradors del magnat novaiorquès".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#18 Joanv, Sabadell, 15/11/2016 - 15:47

Quina noticia, tothom diu el mateix menys els que cobren com mikimoto, tv3, catalunya radio etc. El proces ja ha mort.

#17 Jesús, Murcia, 15/11/2016 - 11:47

El listo de Rivera dijo que Podemos se alegraría de que ganara Trump porque no quería TIPP. Me imagino que ahora será Rivera el que se alegra de la victoria de Trump. Al final los nacionalismos imperialistas se unen en el mantenimiento de sus imperios.

#17.1 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , Descargolant barretines, 16/11/2016 - 13:48

Mira quien habló, la alegría de la huerta pimentonera. ¿Que, haciendo méritos con los separatistas, a ver si te nombran cónsul en el mar menor?

#16 Calimero, Barcelona, 15/11/2016 - 11:22

Que mal agradecidos son estos americanos con cataluña!!! Nosotros que los descubrimos, le inventamos la bandera, la hamburguesa, la teoria de la relatividad... Nosotros que le dimos ilustres catalanes como Benjamí Franklin, Joan Keneddy, Lincoln entre otros... Ayy que incomprendidos somos...

#15 Macedònia, Barcelona, 15/11/2016 - 09:15

Sí, es clar, I el primer mitjà espanyol amb qui parla POTUS és Alerta Digital...

#14 jaume, bcn, 14/11/2016 - 22:47

DESPERTAFERRRRU....DESPERTAFERRRU....ha llegado la hora.....conquistaremos la franja.....someterenos la vall de aran.....conquistaremos francia, alemania, . rusia, china.......y los estados unidos....yyyyyyyyy.....MARTE¡¡¡¡¡¡DESPERTAFERRRRUU¡¡¡¡¡¡
JAJAJAJAJA