Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2019. 17:33h.

Tsunami Democràtic amenaça el clàssic

Demana al Barça permetre l''Spain sit and talk' a les grades

Tsunami Democràtic amenaça el clàssic

El moviment anònim Tsunami Democràtic, que va organitzar la protesta a l'aeroport del Prat i el bloqueig a l'AP-7, ha demanat al Barça i al Madrid que "permetin fer visible a les grades i al camp" el missatge 'Spain sit and talk' (Espanya, seu i parla). La plataforma ho reclama per "la situació d'excepcionalitat" que viu Catalunya i perquè "el món de l'esport no pot restar aliè als problemes socials" en un comunicat que han fet públic aquest dijous a la tarda.

Tsunami Democràtic considera que es tracta d'un "partit de futbol d'altíssim interès no només a Catalunya sinó arreu del món" i que "aquest matx transcorrerà en un moment d'enorme excepcionalitat pel nostre país. L'Estat persegueix una part majoritària de la població catalana i nega per tots els mitjans la defensa d'un projecte polític: l'autodeterminació" asseguren al comunicat.

"Vivim en una situació d'anormalitat política i Tsunami Democràtic aposta per fer-ho evident durant el clàssic. L'esport i dos clubs d'aquesta magnitud no poden ignorar les problemàtiques socials que afecten la societat a la qual pertanyen. La petició és senzilla. Implicació del món de l'esport en la resolució del conflicte", afirmen en l'escrit.

"És per això que Tsunami proposa al Futbol Club Barcelona i al Reial Madrid permetin fer visible a les grades i al camp la frase: Spain sit and talk" reclamen. El comunicat emplaça als dos clubs a pronunciar-se sobre el tema i adverteixen que, en funció de la resposta que adoptin, tornaran a fer pública la seva postura amb un altre comunicat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Pep, SEVILLA, 22/11/2019 - 14:08

Y porque no un referéndum para decidir si jugar la liga del Estado Fascista, no habría ningún problema, no es ilegal y no aparecería ningún policía para quitar urnas, además si sale Si, pues se retiran de la competición y santas pascuas, no habría el menor problema legal de una decisión soberana de sus socios.

#23 pepe, andorra, 22/11/2019 - 13:19

y si los de convivencia civica fueran lo q deberian ser y no lo q son, irian con sus pancartas al camp nou a decir lo mismo sobre la enseñanza en español, q esta terminantemente prohibido, asi q señores separatas, sientense y hablen con los padres q desean para sus hijos una educacion en español y no en catalan, q tanto derecho tiene uno como otro.

#22 botifler1914, Waterpus, 22/11/2019 - 11:45

POr mi que lo suspendan y den empate. Tanto clásico y tanta leche con el futbol.

#21 Coque, El Centro de Tabarnia, 22/11/2019 - 09:00

Se juega el partido a puerta cerrada, y se acabó la historia.
Total lo que realmente da dinero es la televisión, y se puede transmitir igualmente

#20 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 22/11/2019 - 08:29

A Tabarnia "fuet & drap" per fustigar-nes