Publicitat
Política · 7 de Gener de 2020. 22:26h.

Tsunami s'ho empassa

Silenci després del pacte d'ERC amb el PSOE

Tsunami s'ho empassa

El moviment anònim que va néixer per donar una resposta a la sentència del Tribunal Suprem Tsunami Democràtic no ha realitzat cap acció de protesta, manifestació o posicionament sobre l'acord que van segellar socialistes i republicans i que ha fet possible desbloquejar aquest dimarts la investidura de Pedro Sánchez.

El grup no ha emès cap comunicat des del passat 18 de desembre, dia en que el moviment va punxar en les seves pretensions de fer visible el seu missatge de 'Spain sit and talk' durant clàssic.

L'última piulada del moviment va ser el passat 26 de desembre per mostrar imatges de la pancarta que van desplegar al concert de Sant Esteve de l'Orfeo Català al Palau de la Música. Ni una paraula, doncs, de l'acord PSOE-ERC que aposta per una mesa de negociació entre governs però no incorpora l'autodeterminació de manera explícita, una de les reivindicacions del moviment anònim.

L'acord entre socialistes i republicans tampoc incorpora ni l'amnistia ni l'indult pels dirigents independentistes condemnats pel Suprem pels fets del procés, però el Tsunami manté el silenci en relació amb el pacte.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 andapandensia si o si, Blanes, 08/01/2020 - 14:59

Reflexions d´un jubilat del llaçet: "I ara qué, com omplirem tant de temps lliure ?" ara cap el Casal o cap a l´ambulatori.

#7 M, POLINYA, 08/01/2020 - 14:12

Pobrecillos estos del tsunami, les toman el pelo descaradamente pero ellos siguen creyendo en sus líderes con toda su inocencia y estan dispuestos a sacrificarse por ellos en cuanto se les ordene.

#6 Aclaración, Barcelona, 08/01/2020 - 13:44

Pero que gilipollas son las masas...

#5 Tsunami, Barcelona, 08/01/2020 - 13:38

Els fantasmes del Tsunami han quedat descol.locats i amb cara d'estaquirots. A que dedicarán su tiempo libre?

#4 a por Puchi, Barcelona , 08/01/2020 - 11:59

La cara de tonto que tendrá más de uno cuando se ha dado cuenta de que los que los hacían salir a la calle ahora que ya están todos enchufaditos y con sueldos públicos, no les tienen ni en consideración. Tontos, que habéis sido unos tontos.

#4.1 No en pot rajar, Can Sixty, 08/01/2020 - 12:51

Parlant amb alguns coneguts de la ceba quan va emergir el tema del 1714 com a guerra d'independència (?), vaig veure clar que el nivell de coneixement dels indepes entre 60 i 75 anys era practicament nul. és a dir, que no tenen ni p...idea del que va passar com tampoc tenen ni idea de l'história de Catalunya en general. O sigui que tot seguirà igu