Publicitat
Política · 24 de Gener de 2013. 11:59h.

Tura, al contraatac

Alerta que Navarro pot convertir el PSC en un partit "absolutament minoritari"

Tura, al contraatac

Montserrat Tura

L'exconsellera del PSC, Montserrat Tura, ha reconegut en declaracions a El món a RAC1 que "estic decebuda i indignada, fins i tot", i ha criticat que "Pere Navarro no està fent cap esforç per integrar el conjunt de pensaments que sempre ha tingut el socialisme. La direcció sempre ha estat integradora".

"Si Pere Navarro creu que ha d'imposar la seva autoritat i no fer cap esforç ni per comptar amb els que han tingut responsabilitats i tenen determinats coneixements, amb els militants de base que es donen de baixa a tot arreu, amb agrupacions i federacions que s'han manifestat a favor del dret a decidir, amb les que al consell nacional li estan dient que volen una altra cosa diferent, potser sí que es trobarà amb un partit on tothom estarà d'acord amb ell però serà absolutament minoritari", ha alertat.

"Carme Chacón va dir que se situava fora del programa -aprovat democràticament- perquè no acceptava que s'hi hagués incorporat el dret a decidir. I, en canvi, altres que també ens vam situar fora del programa perquè volíem anar més enllà en matèria del dret a decidir, se'ns va criticar molt mentre que a ella se la va tractar com una gran figura del socialisme català. Les coses, així, no van bé", ha indicat. "No respondré en calent, ràpidament a la decisió de si deixo de ser militant del PSC", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 lector_333, Barcelona, 25/01/2013 - 18:45

I per que no l'engeguen a PPC??

#10 JAAG, Barcelona, 25/01/2013 - 15:55

Aquesta Sra el que ha de fer es acceptar que va perdre unes primàries, i que no la volen al seu partit. que ja porta molts anys amb cotxe oficial Sra Tura!

#9 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 25/01/2013 - 05:26

Montserrat Tura , es com Esperanza Aguirre son dones que sembra marchan de la Politica , se apartan Pero no estan més actives estan més atentas a tot lo que pasa hi cuan beuen el moment sorten hi contra-atacan en més Força que mai Montserrat Tura vol portar el P.S.C.

#8 Josep, terrassa, 24/01/2013 - 21:55

Tura??? qui es aquesta? no era metgesa?

#7 pepe, andorra, 24/01/2013 - 20:32

Tiempo verbal equivocado a mi modo de ver, un partido q pasa de 50 escaños a 20 es algo minoritario y mas cuando traicionan a su electorado q no es para nada independentista, ahi están los de ICV y c's esperando para recoger los restos.