Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2010. 12:48h.

Tura apunta a Jaume Collboni

La consellera de Justícia també critica l'ERC de Puigcercós

Tura apunta a Jaume Collboni

Jaume Collboni

La número dos del PSC a les últimes eleccions, Montserrat Tura, en declaracions a El món a RAC1, s'ha mostrat "crítica" amb la campanya electoral del seu partit i amb els eslògans 'Artur Mas de lo mismo' i 'ni independentistes ni de dretes' perquè opten per "la negació" davant "l'afirmació".

Tura ha revelat que "a qui l'hi havia de dir, ja l'hi ho vaig dir" i ha insistit que li agraden les campanyes "en positiu, que proposen" i que prefereix "afirmar què és el que som i dir-ho a la població" . "Una part molt important dels productes de campanya no em va semblar que estiguessin fets en positiu", ha argumentat.

Montserrat Tura ha manifestat que no ha descartat "mai" ser la candidata del PSC a la presidència de la Generalitat, però ha recordat que "d'aquí a 2014 poden passar moltes coses". També ha criticat que "aquesta ERC de base socialdemòcrata amb qui ens aliem i podíem compartir una part molt important del programa va desaparèixer en el moment en què va assumir la seva presidència el senyor Puigcercós, es va anar per un altre camí", ha tancat.

La consellera de Justícia en funcions ha explicat que quan parlava amb Puigcercós de les seves propostes en "política penitenciària o sanitària, contestava 'independència'" i ha assegurat que aquests plantejaments han allunyat a ERC del "Pacte del Tinell".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Julius Erwing, Bcn, 03/12/2010 - 18:05

Madí > Collboni

#3 nenko, Tarragona, 02/12/2010 - 18:27

Què fàcil és donar la culpa als altres. No penseu que si haguèssiu fet les coses ben fetes, no estarieu com esteu? és a dir, donant pena.

#2 Montserrat, Barcelona, 02/12/2010 - 16:41

Tura:com és que critiques ara?Si no t'agradava,per què vas acceptar anar de número 2?Si us plau, un mínim de dignitat. Sembla que l'heu perduda tots plegats.I una bona part de la culpa és del sector catalanista del PSC. Us heu deixat trepitjar pel PSOE

#1 Mateu, Barcelona, 02/12/2010 - 13:12

Tan sols una cosa, ARA que hi ha tribunes que es dediquen a recompondre l'esquerra que votarà el PSOE l'any 2012, cal recordar que l'actual i l'anterior direcció d'Esquerra no són de tradició socialdemòcrata, són de tradició marxista. I el seu comportament estalinista així ho demostra.