Publicitat
Política · 14 de Gener de 2011. 09:33h.

Tura creu que als ciutadans no els hi agrada Hereu

"Els ciutadans ens envien imputs de que no ens agraden els representants que ens presenteu"

Montserrat Tura, que opta a ser la candidata socialista a l'alcaldia de Barcelona, ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3 que "espero que tothom entengui que sóc de Mollet". "Visc en el mateix lloc que els meus pares i els meus avis, i això no impedeix que ens adonem de la importància de Barcelona", ha expressat.

També ha recordat que "a la Mesa del Parlament podria tenir una vida més tranquila que la que he tingut els darrers 30 anys". Pel que fa a la seva desició d'enfrontar-se a Jordi Hereu, ha considerat que "els ciutadans ens envien imputs de que no ens agraden els representants que ens presenteu". "Ho vam veure a les eleccions al Parlament", ha dit.

També ha deixat clar que "segur que no sóc la candidata de José Zaragoza". Pel que fa a les crítiques des de CiU, ha demanat "que Trias ens expliqui como ha estat escollit i potser veurem que les primàries són un sistema millor".

Montserrat Tura amb Carles Martí, a la seu del PSC de Barcleona
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Ramon, Barcelona, 14/01/2011 - 15:29

Ells porten 32 anys a l'Ajuntament, però els anteriors també eren ells. La capital de Catalunya hauria de jugar a favor de Catalunya. No cada ics anys, per alternança, no. Hauria d'jugar-hi sempre. L'alternança és estupenda, però, si volem ser normals, ha de ser entre partits nacionals.

#15 jvalls, Ciutat_Lliure_De_Socialistes, 14/01/2011 - 13:42

37 anys tots els anys de porcioles de socialistes. La Tura només diu obvietats, paraules buides. Posa a Barcelona com a subjecte de les frases. Que si Barcelona això que si Barcelona posa't guapa. Barcelona atractor de pollossos mundial=PSC.

#14 anna, barcelona, 14/01/2011 - 13:23

Aquesta senyora a l'alcaldía de Barcelona ? Quin coneixement té, si ella és de Mollet? Té una fam de protagonisme que la portarà a la ruina, sería el mort a l'enterrament, si cal.

#13 army, figueres, 14/01/2011 - 13:13

jo el que no entenc es si viu a Mollet
es pugui presentar a Barcelona,
jo si visc a Figueres, em podria
presentar per alcalde de LLeida
per exemple?

#12 Miquel, Barcelona, 14/01/2011 - 12:50

L'Hereu? No, no ens agrada. Però tu tampoc maca!!! O sigui, ara que ja no estic al govern a seguir llepant la mamella, oi? Alcaldessa o el que faci falta. Apa, ves!!!