Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2012. 10:33h.

Tura critica la direcció del PSC

Considera que l'actitud del partit amb Ernest Maragall ha estat "molt desafortunada"

Tura critica la direcció del PSC

Tura quan va anunciar que s'enfrontaria a Hereu en unes primàries

L'exconsellera i diputada del PSC, Montserrat Tura, creu que l'actitud de la direcció del partit ha estat "molt desafortunada", demanant a Ernest Maragall que renunciï al seu escó al Parlament, per haver votat diferent en el ple sobre el pacte fiscal.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Tura ha explicat que el reglament de la cambra ja estableix les sancions per als diputats que trenquen la disciplina de vot -sense comunicar-ho prèviament-, i que no calia la reacció de la direcció socialista.

"Estic convençuda que ha estat molt desafortunada perquè crec que el que s'ha de deixar és que el propi grup apliqui el reglament que, d'altra banda, és tan democràtic que ha estat aprovat per tots nosaltres", ha afirmat Tura durant l'entrevista. "No calen aquests escrits de la direcció", ha conclòs.

També s'ha pronunciat l'exconsellera i diputada del PSC, Marina Geli, que ha demanat resoldre aquesta qüestió internament després de les vacances d'estiu. "Al setembre -ha expressat- la pròpia direcció del grup parlamentari, l'executiva en plenari, hem de veure quines són les discrepàncies que van motivar aquesta diferència -sobre el sentit del vot- perquè és evident que hem votat el canvi de model. I la nostra abstenció en alguns casos no es va entendre. Per tant, hem de separar un tema de fons d'un tema de forma".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 spanish, Madrid, 02/08/2012 - 19:55

la Esfinge de Gizeh catalanista esta cabreada porque no entro en la ejecutiva y ahora ala minima que puede a meter caña...........jubilate yaaaaaaaaaaaaaaaaa

#3 GENERAL SAVALLS, SFG, 02/08/2012 - 10:39

Vostè Sra. Tura, si tingués només, dic només, un bri de dignitat, haurien dimitit per vergonya. No solament Vostè, sinó tots aquells que es titllen de corrent catalanista. Almenys, el seu col·lega Maragall, va tenir un xic més de dignitat que tots Vostès plegats.

#2 spanish, Madrid, 01/08/2012 - 12:32

por supuesto todo lo que hacen los nacionalistas esta bien y la direccion como a mi no me pusieron pues esta mal....pero el escaño no lo dejan ni que los arranquen de cuajo......la ruina del PSC