Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2013. 10:51h.

Tura demana "apartar" Oriol Pujol de la política

"No vull tornar a sentir que algú va intervenir en un concurs determinant a priori qui tenia possibilitats i qui no per raons de benefici del país"

Tura demana "apartar" Oriol Pujol de la política

Montserrat Tura

L'exconsellera d'Interior, Montserrat Tura, ha demanat que s'aparti Oriol Pujol de la política després que ahir el diputat de CiU negués haver-se beneficiat d'aquestes adjudicacions i assegurant que va vetllar per l'interès general de Catalunya.

"Si és possible, demanar responsabilitats i apartar aquestes persones de la política. No vull tornar a sentir que algú va intervenir en un concurs determinant a priori qui tenia possibilitats i qui no per raons de benefici del país; les raons del benefici del país es mantinguin neutrals i permetin que els mecanismes que té l'administració d'igualtat d'oportunitats i concurrència pública siguin reals", ha manifestat.

D'altra banda, Tura ha afirmat a RNE que "no vull ser independentista, però pot ser que un dia ho sigui" i ha culpat d'això a la interpretació que fa l'Estat de la Constitució. Defensa la consulta sobiranista que promou el Govern, ja que considera respon a la "incomprensió" que sent la societat catalana, una cosa que diu no pot ser "dolent en democràcia".

En aquest sentit, Tura ha lamentat que a hores d'ara hàgim d'estar explicant que tenim una llengua pròpia significa que "Espanya no ha entès que som un estat plurinacional".

Finalment, l'exconsellera ha reconegut que "la meva postura és minoritària al PSC", però ha afegit que "sempre he mostrat obertament les meves opinions".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Som. I. Serem, Sabadell, 18/04/2013 - 14:58

Estan fent una pregunta de la Tura , política mediocre i malgastadora com tot el Tripartit ,i no feu mes que atacar per tots costats al. President Pujol ,el millor que emm tingut dins la Catalunya autonòmica ,no u enteng ? Qui os paga ??????? Per fer aquet paperot !!!!!!!!!

#15 Françesca , BCN, 18/04/2013 - 10:33

Aquesta Tura com una dels principals ,polítics del Trispartit ,després de arruïnar Catalunya ,lo millor que podria fer ,es no preocuparse dels altres i ajudar a posar ordre en el seu partit ,apart dels Bustos i CIA ,per Andalucia podria ajudar aclarí els eres ,per exempla !!!!!!!!

#14 Marc, Tarrega, 18/04/2013 - 09:07

Jo tambe el voldria veure a fora de la politica a ell i tota la seua familia

#13 xavier, sabadell, 17/04/2013 - 22:39

Vol dir que s´ha equivicat de persona i volia dir en Bustos?

#12 valeri torres, BNA, 17/04/2013 - 18:42

La Sra. Tura vol apartar a Oriol Pujol de la política. Els catalans varem apartar ja fa molyt temps a la Sra Tura dem la política; per incompetent i per inutil total. El seu pasd per la Conselleria de Justicia va ser un autentic fracas; un cas de la incompetencia mes absoluta. INDEPENDENCIA JA.