Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2011. 12:39h.

Tura diu que CiU va disparar la mortalitat a les carreteres

L'exconsellera d'Interior demana a Puig que demostri "què sap fer"

Tura diu que CiU va disparar la mortalitat a les carreteres

Tura, en una imatge d'arxiu

L'ex consellera d'Interior Montserrat Tura, en declaracions a RNE i en referència als 80 km/h, ha alertat que la "laxitud" dels governs de CiU va situar la mortalitat a Catalunya entre les més altes d'Europa i que les últimes mesures adoptades podrien fer que "se'n vagi en orris el canvi cultural en el conductor per rebaixar la sinistralitat".

En aquest sentit, ha reivindicat que "no s'oblidi mai la gran conquesta" de rebaixar la mortalitat en un 57% que va fer el tripartit. Sobre la mesura de Puig, ha ironitzat en considerar que "té coses bones: que la mantenen en més d'una tercera part".

En aquest sentit, l'ha instat a deixar de "desfer", i li ha reclamat que demostri "que sap fer".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 pepe, Barcelona, 02/02/2011 - 10:22

La Tura si que s'ho va trobar tot fet tan a Interior com a Justícia. Ella no en té n idea de fer res. La seva ambició no té fronteres....... ES UNA IMPRESENTABLE !!!

#7 Jordi Puig, Barcelona, 01/02/2011 - 22:17

Qui dirigia les polítiques de Seguretat Viaria en època de CiU eren Joan Delort i Rafael Olmos, a l'SCT. Tura, en arribar a Interior, els va nomenar Secretari de Seguretat i Director de Trànsit, respectivament. Així tracta Tura als qui "disparen la mortalitat"? O potser és que Tura menteix?

#6 Jordi Puig, Barcelona, 01/02/2011 - 22:12

Perdoneu-la, perquè no sap del que parla... Les mesures de Seguretat Vial les marca la UE i a Catalunya s'apliquen mitjançant els Pla Català de Seguretat Viària, que ja té varies edicions, des del 1999 fins ara.

#5 Lliure de peatges, Mollet , 01/02/2011 - 21:44

Això deis quan era alcaldesa, anat els diumenges a tocar el nassos als treballadors de la cabina del peatge de martorell. Quan va agafar la cadira i la porra, se'n va oblidar de tot. No tens credibilitat Tura!

#4 Caligula, Girona, 01/02/2011 - 21:40

La senyora Tura hauria explicar-nos que va fer a Mollet quan va ser alcaldessa. Però millor sentir als ciutadans d'aquesta població: no va fer absolutament res. Que mal està el PSC que no té candidats per a l'Ajuntament de Barcelona