Publicitat

"No sé si en els moments difícils la meva consciència m'agrairia més que digués que me'n vaig a fer la meva feina"

Tura dubta

Montserrat Tura, en una imatge d'arxiu

Després de la decisió del conseller d'Economia, Antoni Castells, de no presentar-se la les llistes del PSC al Parlament; la consellera de Justícia, Montserrat Tura, es rumia la seva continuïtat. En una entrevista a RAC1, la consellera del sector catalanista del PSC ha manifestat que "no sé si en els moments de majors dificultats la meva consciència m'agrairia més que digués que me'n vaig a fer la meva feina [de metge] o, per contra, continuo treballant des de l'organització política".

Tura veu "lícit" i creu que "forma part de la llibertat personal" la decisió de Castells, perquè "cada 4 anys, els càrrecs públics deixem de ser-ho. I es produeix una reflexió sobre si volem continuar ocupant aquesta responsabilitat o no". "Antoni Castells continua dient que el seu partit és el PSC. El nostre projecte és el d’un partit que es preocupa per la justícia social [...] alhora que es posa en un nivell idèntic la lluita per la millora de l’autogovern i per les llibertats nacionals de Catalunya", ha afegit.
 
Per últim, la consellera ha apuntat que "el PSOE no ha defensat l’Estatut amb la força que volíem nosaltres, tenint en compte que també és seu". "No m’ha agradat [el paper del PSOE], ens ha decebut en moments determinats".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Jaume Ramírez, Barcelona, 03/08/2010 - 20:34

Si seguim a la cacera del polític el que farem es seguir engreijant les files de la política de mediocres sense futur i disciplinats.

Dir que els consellers Castells o Tura son uns vividors que no saben fer res més es no coneixer la seva biografia.

#13 txaviees, Barcelona, 03/08/2010 - 00:29

Hble.Tura,per consciència hauries dinvestigar pq el teu SecreGral i DG van utilitzar la desviació de poder,segons S.judicial,per castigar als tècnics del servei de prevenció de Justícia tot acusantlos de conxorxa i conspiració envers ells,sense ser cert

#12 Fart de PSC, la mes endeutada IGUALADA, 02/08/2010 - 21:03

Si lo que diu en Joanic es cert, jo no voldria ni que em mires de lluny, debia ser descapulladora de monos, perque una altra cosa ho dubto

#11 Pau, St.Cugat, 02/08/2010 - 19:49

Cada vegada és més evident la incomoditat dels catalanistes dins del PSC. I si la Chacón pren el poder, ni t'ho explico! Feu com en Pascual, engegueu-los a cagar i que vagin quedant en evidència!!

#10 Enric de G., Barcelona, 02/08/2010 - 18:46

A tots aquests sociates catalanistes els diria que es desenganxin d'una vegada del PSC "Baix Llobregat" absolutament sotmés al PSOE. En una Catalunya plural també hi caben socialistes, pero no mers escolanets del PSOE de Madrid.