Publicitat
Política · 14 de Gener de 2011. 19:54h.

Tura es despatxa amb Saura

Admet que no està "gens satisfeta" de la gestió de Joan Saura al capdavant d'Interior

Tura es despatxa amb Saura

Tura, en una foto d'arxiu

L'exconsellera d'Interior en el Govern de Pasqual Maragall, Montserrat Tura, ha criticat la gestió del seu successor, Joan Saura, i l'ha acusat de desfer "el que havíem aconseguit, que és la cohesió i un concepte de seguretat integral". "No em sento gens satisfeta", ha afegit sobre l'actuació d'ICV al capdavant de la conselleria durant el segon tripartit.

La precandidata del PSC a l'alcaldia de Barcelona, en declaracions al programa El món a RAC1, ha indicat que "la policia, els equips de rescat i d'emergència tenien un sentiment molt potent d'institució i de servei públic [...] s'ha vist deteriorat per algunes decisions. I algunes de caràcter organitzatiu. Seccionar la Secretaria de Seguretat Pública i tornar a dir que no té res a veure la policia amb els bombers, quan resulta que en les emergències importants sempre han d'actuar coordinadament, ja va ser un error d'origen".

Tura ha afegit que "no em sento gens satisfeta. Tinc la sensació que amb això em faig ressò del sentiment de molts professionals als quals necessitem i necessitem que tornin a tenir l'esperit de servei".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Anna, Barcelona, 17/01/2011 - 15:18

Sra, Tura: Per què no ho deia abans tot això... A més a més no diu res de nou, ja que molta gent no estavem gens satisfets pel comportament i per tot el que deia en Saura.

#5 Carles, Barcelona, 17/01/2011 - 11:54

Les declaracions de la Sra. Tura són un exemple més de que el Tripartit era un conglomerat d'interessos polítics de diferents partits, tots ells amb interessos particulars.
El resultat, una desgràcia pel país.
El primer eren ells, el segon, el partit i en darrer terme l'interès de Catalunya.

#4 Tomàs, Lleida, 16/01/2011 - 12:19

Això ho havia de dir abans. Però... és clar: s'havia de mantenir la "poltrona". Quina pena de polítics!!!!

#3 Xavier Sánchez, Barcelona, 15/01/2011 - 22:18

La Montserrat Tura és una treballadora incansable. Amb una mica de sort, serà la propera alcaldessa de Barcelona. En Trias no fa res de bo: només espera que els adversaris tinguin un moment baix. Així de clar.

#2 indignada, barcelona, 15/01/2011 - 19:16

Doncs si no estava satisfeta perquè no ho deia abans ?
Què potser si ho deia se li acabava la mamella ?