Publicitat
Política · 11 de Gener de 2010. 08:44h.

Tura no descarta presentar-se a unes primàries

"Ja veurem que decideixen els òrgans del partit"

Tura no descarta presentar-se a unes primàries

Montserrat Tura, en una reunió del Govern

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, en una entrevista a l'ACN, ha manifestat que "les primàries són una bona pràctica. I no crec que s'hagi d'oblidar. De totes maneres, ara com ara la situació és singular i diferent".

"El primer secretari del PSC és alhora president de la Generalitat. La seva intenció de presentar-se o no és una decisió molt rellevant i em sembla bé que la faci pública com més a prop de les eleccions millor, donat que es produirà una situació que no té antecedents en el passat del partit", ha recordat.

Sobre aquestes hipotètiques primàries, Tura no ha volgut descartar-se i ha apuntat que "ja veurem què decideixen els òrgans del partit". També ha fet una crida a no perdre "la "posició de sobirania" del PSC respecte al PSOE.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Fenicia, Girona, 12/01/2010 - 11:43

Pitu, aquesta dona utilitza el partit i als socialistes. Si estigués a CiU no tindria cap problema. Si en el congrés no haguesin donat consignes, qui la volia votar? tot està manipulat, no té seguidors de veritat. Vinga doncs primàries netes d'un cop.

#9 txaviees, Barcelona, 11/01/2010 - 18:02

Dues sentències q parlan de greu conflictivitat i de com el teu S.Gral fa desviació de poder x carregarse als funcionaris del S.prevenció de riscos per avisarvos de la mala gestió.Investiga abans de guanyar les primàries pq sino ho sabrà tot Espanya

#8 Jordi, Barcelona, 11/01/2010 - 16:30

Pitu, a més de limitar-se a seguir el pla de desplegament dels mossos que ja havia fet CiU, ¿pots dir-me que va fer ella de nou a Interior? Perquè a part de titulars impactants, de fets i iniciatives seves cap ni una.

#7 Demagoga de merda!, Peatge de La Llagosta, 11/01/2010 - 14:10

La Tura es presentarà a primàries amb la mùsica de fons dels concerts de clàxons que fomentava al peatge de La Llagosta i que, curiosament, un cop va ser al govern varen cessar. (El clàxons, no els peatges)

#6 PITU, ESPLUGUES, 11/01/2010 - 13:20

AL PSC LI CONVÉ UN GIR DE 180 º, LA TURA ÉS UN ANIMAL POLÍTIC , HA DEMOSTRAT SABER GOVERNAR , HO VA FER MOLT BÉ A INTERIOR I DESTERRADA A JUSTICIA TAMBÉ S´EN HA SORTIT I AMB NOTA.......SIGUEU VALENTS SOCIATES !!! TURA PRESIDENTA!!